Principal » Internet » Faststone Image Viewer este mai universală, poate importa filme

Faststone Image Viewer este mai universală, poate importa filme

Internet : Faststone Image Viewer este mai universală, poate importa filme

Noua versiune a browserului popular de imagine și Faststone Image Viewer a fost echipat cu importuri multimedia mai bune. De la versiunea 6.5 Programul poate fi folosit pentru a copia atât fotografii, cât și filme de la dispozitive conectate și carduri de memorie.

FastStone Image Viewer se dezvoltă spre programul universal, potrivit pentru catalogarea diferitelor tipuri de medii. Noul mecanism de import vă permite să copiați fotografii și videoclipuri de la dispozitive conectate la un computer. Smartphone-urile, camerele, cardurile de memorie și discurile externe sunt acceptate. De asemenea, puteți atașa filme pe disc pentru a importa. În plus, filmele importate pot fi redate imediat.

Abilitatea de a juca filme a fost adăugată la Faststone Image Viewer anul trecut și versiunea 6.5 jucătorul a primit câteva patch-uri. În plus față de știrile menționate mai sus, erorile bine cunoscute au fost, de asemenea, fixate, dar autorii nu dau detalii.

Cea de-a doua noutate importantă din această versiune a programului este un sistem îmbunătățit de creare a emisiunilor de diapozitive. De exemplu, intervalul dintre fotografiile succesive a crescut de la 5 minute la o oră. Alte funcții au rămas neschimbate. În afară de posibilitatea catalogare și navigare a mass-media, avem unelte simple de editare, manipularea scanerelor și salvarea capturilor de ecran și multe alte funcții utile.

Puteți găsi cea mai recentă versiune a Faststone Image Viewer în baza de date a programului nostru. Există, de asemenea, o versiune care nu necesită instalare.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu