Principal » Internet » Far Primal Primal ne va duce în vremuri preistorice pe console

Far Primal Primal ne va duce în vremuri preistorice pe console

Internet : Far Primal Primal ne va duce în vremuri preistorice pe console

Far Cry 3: Blood Dragon a fost un proiect lateral acceptat în mod neașteptat, ca parte a unei serii de fotografii bine-cunoscute, așa că după ce a fost de 4 fani de așteptat următorul salt în lateral. În loc de atmosfera de re-futuristic, Ubisoft a pus-o înapoi în trecut. În Primal Primal, alergăm după stepele preistorice și vom vâna pentru mamiști. 23 februarie va debuta pe Xbox și PS4.

Far Cry Primal - Remisal Oficial [Marea Britanie

Computerele de calculator așteaptă versiunea titlului în martie, dacă nu este mai aproape de premiera sa mutat. Aparent, editorul încearcă să evite controversele ulterioare și să colaboreze jucătorii și are intenția de a testa mai mult ediția PC-ului. El așteaptă, pentru că, în măsura în care marca din ultimii ani au fost deja asociate cu swioles reîncălzit, astfel încât să sari la epoca scară și, printre altele, accesul doar la o armă foarte primitivă, promite să fie cu adevărat proaspătă și fără îndoială interesant.

[1/2

Vom juca într-un non-Pune o întrebare, care 10.000 de ani înainte de nașterea lui Hristos a fost un vânător unic, ultimul reprezentant viu al tribului său, în țara fictiv de Oros. El va trebui pentru a obține noi prieteni pentru a încerca să supraviețuiască în zilele următoare, împreună cu ei. Interesant, jocul de joc nu trebuie să fie în legătură cu bouncingul bazelor, ci din mâinile de peșteri, dar mai presus de toate o încercare de a supraviețui. Venind să obțină mâncare, să învețe să folosească foc periculos, îndoiți instrumente simple de la oase și pietre, plus, desigur, se confruntă cu alții.

[1/2

Producătorii subliniază că, în Far Cry de la Primal ucide perfect înarmați ne-am schimba într-un om copil mic chiar la partea de jos a lanțului de gastro-intestinal. Nu avem prea mult pe un tigru dinte, în același timp să nu mai vorbim. Ei speră că o astfel de schimbare a dinamicii distractiv va face apel la cei care au obosit de a reproduce climate contemporane.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu