Principal » Internet » Far Cry 5: În februarie 2018, percepem la fanatica americană

Far Cry 5: În februarie 2018, percepem la fanatica americană

Internet : Far Cry 5: În februarie 2018, percepem la fanatica americană

Astăzi, a avut loc o serie de remorci pe site-ul Ubisoft. Știm deja că de data aceasta din seria Far Cry ne va invita să se confrunte cu naționalismul american și fanatismului religios în SUA.

Filmul intitulat "Pastor Jerome Jeffries " prezintă un cleric care, după un monolog mai lung despre credința apucă o armă. Al doilea din coada de așteptare este Mary poate - un Barmaid care și-a pierdut familia. Ea exprimă, de asemenea, dorința de a lupta. Există, de asemenea, un fluturaș Nick Rye, ale cărui descendenți au participat la războaie. El și familia lui nu se simt în siguranță, motiv pentru care Nick se simte datoria și decide în avionul său să reziste.

Se pare că jocul ne va duce în județul fictiv numit Hope County din Montana. Formularul în care este încorporat, un șerif de novice - dezvoltatorii de jocuri ne dau o gamă de gen și culoarea pielii. Sarcina noastră va fi combaterea guru religioasă sau a semințelor jospeph, iar fanaticii săi credincioși înscrise în Poarta Edenului. Eroul nostru nu va fi singuratic. Pastor Jerome, Mary May sau Nick Ryte va veni să ajute.

Far Cry 5 remorcă

În ultimele zile, au venit multe speculații despre joc. În primul rând, informațiile au venit la mass-media că de data aceasta vom ucide americanii. Ipotezele confirmate atunci când o serie de teaseri foarte misterioși au lovit rețeaua. Deja, sa spus că ar fi "foarte controversă".

Ieri, discuția se uită din nou. Studio Ubisoft a prezentat primele grafica de promovare pe care vom vedea figura unui predicator alb în picioare între tovarășii săi. În scena stilizată, pe cea de-a doua cină, își ridică mâinile peste o carte. Există, de asemenea, un steag american și un om legat cu o inscripție "păcătos " pe spate.

Mă întreb cum va veni selecția subiectelor. La urma urmei, strigătul de departe este întotdeauna o mare investiție.Trebuie să recunosc că Ubisoft a arătat un curaj considerabil. Dacă va plăti?

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu