Principal » Gaming » Far Cry 5 - Premiere și schiță a complotului

Far Cry 5 - Premiere și schiță a complotului

Gaming  : Far Cry 5 - Premiere și schiță a complotului

Far strigăt este, fără îndoială, una dintre cele mai populare serii de jocuri pentru console și computere personale. Plot interesant, grafică excelentă, soluții interesante și acțiuni dinamice - acestea sunt principalele caracteristici ale seriei. Cea mai recentă versiune va oferi ceva nou? Când ne așteptăm și dacă merită să așteptați deloc?

Oamenii din Ubisoft le place să ne servească povesti neobișnuite. De data aceasta acțiunea de joc va reveni la Statele Unite. Dar nu vom lupta cu criminali, mafivi, teroriști etc. În joc cu care ne vom confrunta cu

..

Naționalismul american și fanatismul religios. Sună neobișnuit? Despre asta este vorba!

Vor fi niște personaje interesante în joc. Va fi, printre altele, pastorul Valiant Jerome Jeffries, o creastă de Barmanka Mary, care și-a pierdut familia și pilotul Nick Rye. Acțiunea de joc are loc în județul Fictious Hope Județean din Montana și jucăm un șerif începător, care încearcă să controleze haosul cauzat de un guru religios local și de adepții săi credincioși.

Tema jocului poate părea foarte controversată, pentru că ne luptăm cu adepții radicali ai unei religii, poate catolic, pe țara americană. În unele cercuri, jocul va apărea cu siguranță ca fiind anti-religioasă etc. Acest lucru poate provoca un val de proteste în unele stări foarte radicale. Se întâmplă? Acest lucru afectează vânzarea de jocuri? Vom învăța acest lucru la sfârșitul lunii februarie 2018.

Recomandat
Lasă Un Comentariu