Principal » Internet » Fallout Shelter cu produse noi interesante - Acum puteți juca și PC-ul!

Fallout Shelter cu produse noi interesante - Acum puteți juca și PC-ul!

Internet : Fallout Shelter cu produse noi interesante - Acum puteți juca și PC-ul!

Înainte de a vă putea ascunde pokerul în adăpost. Fallout Shelter, care a avut un moment de faima sa înainte de premiera lui Fallouta 4 (inclusiv jocul, peste 50 de milioane de jucători au luat jocul) este încă dezvoltat - și doar ediția marcată cu numărul 1.6. Cu toate acestea, nu totul. Veți juca, de asemenea, PC-urile acum și în locuitorii Crypty.

Versiunea 1.6 aduce un nou sistem de căutare, vă permite să luați controlul asupra unui rezident al cripta în timpul luptei și, de asemenea, a câștigat lovitura critică folosind minimum. Există noi tipuri de camere, avem, de asemenea, locații speciale în joc, cum ar fi Super Duper Mart.

Fallout Shelter - Quests and PC Versiunea acum disponibilă

Dacă vrem ca cele mai bune eroi să avanseze rapid la cripta, folosesc doar Nuka-Colo Qantum. El va accelera, de asemenea, pachetul de start, datorită căruia putem sări peste stadiul plictisitor al clădirii inițiale a unui adăpost subteran.

Cu toate acestea, nu totul. De acum încolo, puteți juca un PC cu Windows 7 sau mai nou, desigur, gratuit. Doar aveți un cont Bethesdy și descărcați instalatorul oficial. Jocul va dura aproximativ 1,2 GB pe disc, nu există cerințe speciale - fără o problemă, chiar și pe mașina virtuală.

Fallout Shelter este disponibil în baza de date software, în versiunile Android, iOS, și acum și Windows.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu