Principal » Gaming » Fallout 4 - Slayer și sacrificiu?

Fallout 4 - Slayer și sacrificiu?

Gaming  : Fallout 4 - Slayer și sacrificiu?

Multe luni de așteptare, alimentarea cu tensiune, promisiuni și primele informații. Fanii au făcut atmosfera au așteptări enorme și speranțe, iar după premiera, fiecare deficient este foarte stigmatizat. Cine este vina? Speranțe excesive de jucători sau promisiuni necorespunzătoare ale creatorilor. Se pare că în cazul lui Fallout 'și 4, ambele circumstanțe vin în joc.

Cu toate acestea, să începem de la început. Bine FALLUT 4 Aceasta este a patra ediție - aditivi nu de numărare - o serie extrem de popular de jocuri. În acest caz, vom juca, de asemenea, rolul unui erou care se mută într-o lume nucleară distrusă de război pentru a lupta pentru supraviețuire.  Desigur, acțiunea jocului are loc din prima sau a treia perspective, iar elementele caracteristice ale seriei vin înapoi în mecanica de joc.

Vorbesc, printre altele, despre atributele speciale sau de sistemul de direcționare a cuvelor. Ar putea fi, de asemenea, un computer handheld inseparabil - Pipboy 'a. Un fapt interesant este cu siguranță posibilitatea de a lua un câine, care va reacționa la comenzile noastre simple. În a patra parte a jocului, cea mai mare pus accentul pe libertatea deplină de a opera și modelarea cursul jocului. 

Iubitorii din seria vor aprecia cu siguranță sistemul de ambarcațiune îmbunătățit, permițând procesarea multor elemente ale împrejurimilor pentru a crea noi arme, unelte etc. Interesant, din multe elemente, putem construi și un adăpost. Totul la prima vedere arată grozav, dar

..

Doar - "La prima vedere ". 

Este demn de menționat faptul că jocul poate fi doar „“ numai deținătorii de hardware foarte puternic. Este suficient ca prezența de 8 GB de memorie RAM, este necesară pentru funcționarea corectă. Desigur, puteți rula un joc cu 4 GB, dar va fi un spectacol de diapozitive. Mai mult decât atât, unele testere să acorde o atenție la acest echipament, chiar puternic nu garantează gameplay-ul complet lichid - Optimizare pentru corectarea!

Mai mult, mulți jucători, de asemenea, fanii seriei, au criticat puternic jocul în sine, care transformat într-un shooter obișnuit. Inima jocului sau interacțiunile cu alte caractere, dialoguri și povești au fost formate la un nivel minim. Pe animația "desert" și o lume este

..

Pur și simplu nu impresionează. Dar înseamnă să eviți acest joc cu un arc larg? Nu. Dar

..

Dacă cineva a avut așteptări excesive, el va fi dezamăgit. serie de fani, iubitori de acest joc se poate simți o înțepătură în inimă, dar dacă cineva nu este un maniac avid de acest joc, el ar trebui să ajungă cu siguranță pentru ea, deoarece unele soluții cu miros o revoluție, iar restul - este pur și simplu la un nivel bun. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu