Principal » Internet » Fallout 4 este imens, dialogurile sunt mai mult decât în ​​Skyrim și Fallout 3 Total

Fallout 4 este imens, dialogurile sunt mai mult decât în ​​Skyrim și Fallout 3 Total

Internet : Fallout 4 este imens, dialogurile sunt mai mult decât în ​​Skyrim și Fallout 3 Total

Îți amintești de impresia că numărul de dialoguri din Skyrim a făcut-o? Au fost într-adevăr o mulțime de ei, dar cu următoarea Fallout 4, ultima parte a scroll-urilor mai mari cade prost. Numărul de dialoguri este mai mare decât în ​​Skyrim și Fallout 3 în total.

În Fallout 4, numărul de casete de dialog este de peste 111.000, și astfel nu vom dedica mai multe ore nu numai să călătoresc zonele virtuale, ci și să ascultăm dialogurile. Este de remarcat faptul că dialogurile principale ale personajului sunt, de asemenea, ghicitoare, în scene anterioare nu le-am auzit vocea. Din păcate, avem, de asemenea, informații rele, în joc nu vom auzi trei câini, ale căror oameni care joacă în Fallout 3 ar trebui să fie asociate ca un DJ cu știri de galaxie radio.

Vă reamintim că Fallout 4 va apărea în versiunea PC, precum și pe Xbox One și PlayStaion 4. Premiera este programată pentru 10 noiembrie și, prin urmare, este timpul să ne gândim la o scuză bună pentru zile libere de la școală sau de la locul de muncă.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu