Principal » Gaming » Fallout 4 al anului de către. Baffle! Uimit?

Fallout 4 al anului de către. Baffle! Uimit?

Gaming  : Fallout 4 al anului de către. Baffle! Uimit?

Curând după premiera lui Fallout 4, critica fluxurile au fost turnate din toate părțile pentru producție. Fanii au susținut că acest lucru nu este un succesor cu drepturi depline că greșeala se află pe eroare și o greșeală, că jocul a mers prea devreme, nu este precipitat, etc. Acum, critici au tăcut și au apărut cuvintele de laudă. Indiferent dacă Fallout 4 este un joc care câștigă cu cunoștințe mai strânse? Se pare că da, iar dovezile sunt descrise mai jos.

Recent, am întâlnit cele mai bune jocuri anul trecut, potrivit BAFTA, Jocul Video British Acadij. În opinia ei, următoarele jocuri au meritat cea mai mare laudă: Batman: Arkham Knight, Fallout 4, Bloodborne, Povestea ei și Liga Rocket. Cel mai important premiu a fost câștigat de Fallout 4 câștigând, printre altele, cu o astfel de putere, ca nativ Witcher 3. 

Fallout 4 va câștiga o surpriză? Desigur, o mare surpriză, deși ar fi nedreptă că nu a meritat deloc. Începuturile au fost grele și puțin ușor, dar creatorii au recăpătat încrederea fanilor prin crearea numeroaselor patch-uri, patch-uri și aditivi interesanți. Pe de altă parte, câștigați cu un monopolist al tuturor plebiscitilor - Witcher 3 - poate fi o mare surpriză. Dar poate e mai bine? Uneori merită distins pentru stimulente unele urâte de rață urâtă.

De remarcat este distincția altora NP de producție. Rocket Liga, adică un hibrid interesant și de succes de curse și fotbal și povestea ei, care este o aventură destul de originală cu o culoare detectivă. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu