Principal » Internet » Fall Creators Update: Inteligența artificială Montează filmul în poveste Remix

Fall Creators Update: Inteligența artificială Montează filmul în poveste Remix

Internet : Fall Creators Update: Inteligența artificială Montează filmul în poveste Remix

Aplicația de vizualizare a fotografiilor pe Windows 10, împreună cu actualizarea creatorilor de actualizare de astăzi, a fost posibilă comanda computerului pentru a asambla o înregistrare video atractivă din bibliotecă. Când am testat acest modul în versiunea de previzualizare, nu a adormit, dar, timp de o jumătate de an, multe sa schimbat și merită să se întoarcă la el.

Pentru a crea un film nou, puteți merge din ecranul "albume ", unde trebuie să alegem comanda "Creați film ".

[1/3

Imediat după ce selectați această comandă, vedem galeria, din care putem alege filmele. Acestea vor fi analizate automat și aranjate pe cronologie. Un fragment interesant, dinamic sau altfel atractiv va fi selectat dintre fiecare dintre ele. Dacă compoziția nu va fi satisfăcătoare imediat, puteți șterge toate clipurile cu un singur clic și le puteți încărca de la zero, numărând alte decizii. De asemenea, merită acordată atenție faptului că proiectul de film este salvat automat în timpul muncii, iar muzica va fi selectată pentru film, conform motivului utilizat pentru proiect.

Avem, de asemenea, subtitrări, filtre, text și încadrare dinamică, utile dacă folosim și fotografii. Desigur, selectat de abordarea SI pe care o puteți propria cultură și în conformitate cu moda contemporană poate trimite și videoclipuri verticale. De asemenea, ar trebui să se uite la film în ceea ce privește efectele aplicate, nu este întotdeauna conținutul cel mai relevant.

[1/2
[1/2

Aplicația a câștigat în stabilitate și a copine mult mai bine cu tratamentul decât în ​​martie, când l-am testat pentru prima dată. Filme puteți exporta și împărtăși cu ușurință. Programul de la prima lansare este atât de simplu încât chiar și utilizatorii începători pot gestiona ansamblul de film. Trebuie, de asemenea, să renunți la faptul că merge destul de aprit, iar cu timpul ar trebui să meargă chiar mai bine. Așteptăm cu nerăbdare, de asemenea, a anunțat abilitatea de a adăuga efecte speciale la filme.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu