Principal » Internet » Facebook încurajează noul mesager. Este disponibil pe Windows 10 și MacOS

Facebook încurajează noul mesager. Este disponibil pe Windows 10 și MacOS

Internet : Facebook încurajează noul mesager. Este disponibil pe Windows 10 și MacOS

Facebook vă încurajează să utilizați noua versiune a Messenger, care este disponibilă pe Windows 10 și MacOS. Aplicația a fost reîmprospătată de vechea emisiune a unei luni cunoscute în urmă și oferă în prezent o serie de funcții care pot fi deosebit de utile în epoca pandemiei. Messenger permite nu numai să scrie chat, ci și să efectueze videoconferințe.

Suportul pentru aplicații nu diferă mult de la Messenger Web. În mod similar, interfața a fost proiectată - cele două domenii principale, din care stânga este o listă de discuții, iar dreptul este povestea conversației alese. În conversațiile în sine, puteți trimite, de asemenea, imagini, fișiere, reacții sau autocolante.

Facebook vă încurajează să utilizați mesagerul desktop, Foto. Facebook.

În timpul conversațiilor, modul de previzualizare a tuturor fotografiilor trimise și primite de la persoana primită este deosebit de interesant. Aplicația le afișează într-o galerie cu ecran complet, care poate fi derulată rapid cu o rolă de șoarece. Aceasta este o soluție mai convenabilă de la cea cunoscută pentru o aplicație web și seamănă cu o mai mare galerie de la o aplicație mobilă.

În setările mesagerului, puteți găsi câteva opțiuni utile. O temă întunecată și preferințele de notificare sunt disponibile aici, printre altele. Ca și în cazul versiunilor mobile, Messenger Desktop este sincronizată în timp real, astfel încât toate mesajele sunt vizibile simultan în orice aplicație pe care același utilizator le utilizează.

Mesagerul nou pe Windows și MacOS poate fi descărcat de la catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu