Principal » Internet » Facebook cu modul întunecat în curând. Compania promite să introducă înainte de primăvară

Facebook cu modul întunecat în curând. Compania promite să introducă înainte de primăvară

Internet : Facebook cu modul întunecat în curând. Compania promite să introducă înainte de primăvară

Timp de multe luni, am auzit despre lucrarea de pe interfața Facebook pentru reproiectarea. Nu este vorba doar de culori, deși firul cel mai frecvent comentat este introducerea modului întunecat. Știm când îl puteți aștepta.

Motivele întunecate sunt din ce în ce mai dispuse de utilizatori. Moda nu vrea să rateze Facebook. În Messenger sau Instagram, modul mod întunecat este acum disponibil pentru fiecare utilizator. Anumite flash-uri sunt, de asemenea, vizibile în cazul Facebook, dar acesta este doar un grup îngust privilegiat de persoane care au avut grijă de teste - așa cum am scris deja în decembrie.

Modul întunecat și alte modificări ale noului Facebook

Designul nou va schimba, de asemenea, tema implicită. Va fi chiar mai strălucitoare decât în ​​prezent, deși cu mai puține culori Facebook - adică albastru și alb. Alte modificări, sunt chiar și benzi mai largi pe laturi sau bara de navigare în stil IOS superioară. Facebook ar dori să adauge un pic de modernitate.

Compania a confirmat jurnaliștii CNET că intenționează să introducă un nou stil Facebook pentru toți utilizatorii chiar înainte de primăvară. Prin operarea datelor specifice, aceasta înseamnă începerea unui serviciu actualizat înainte de 21 martie. Din păcate, Facebook nu a dat o determinare amănunțită, dar în cel mai rău caz vom aștepta un pic mai mult de 2 luni.

Puteți descărca aplicația din baza noastră de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu