Principal » Internet » Facebook își amintește o marjă de mere de 30%. App Store a blocat mesajul

Facebook își amintește o marjă de mere de 30%. App Store a blocat mesajul

Internet : Facebook își amintește o marjă de mere de 30%. App Store a blocat mesajul

Apple a blocat un mesaj Facebook în care Potentata Social Media informează că Apple va lua 30% din taxele de micropayment în cerere. Informațiile au apărut în magazinul App Store cu cea mai recentă actualizare Facebook.

Apple susține că Facebook a încălcat regulile magazinului de aplicații. Care este motivul oficial pentru acest lucru? Suprascrierea informațiilor utilizatorului "irelevante ".

Micropayment despre ceea ce sunt aici este posibilitatea de a cumpăra bilete prin Facebook pe diferite tipuri de evenimente care au loc online. Conform condițiilor de utilizare a magazinului de aplicații, toate plățile din cadrul aplicației trec prin sistemul de plăți Apple și, în conformitate cu propriile reglementări, compania primește 30% din marjă.

Facebook dorea să ajungă la un acord Apple, convingând piața mobilă pentru a da acest impozit de 30% asupra organizatorilor de evenimente. American Corporation, totuși, a refuzat.

Oricum, o nouă funcționalitate pe Facebook este deja disponibilă, dar mesajul despre marja Apple de 30% a dispărut deja. Zuckerberga, totuși, nu va renunța și intenționa să găsească o modalitate de a comunica acest fapt utilizatorilor de aplicații.

De ce va depinde Facebook de acest lucru pentru a informa despre asta? "Acum, mai mult ca niciodată, ar trebui să avem o opțiune de a oferi informații despre el, unde banii pentru întreprinderile mici (Apple promovează programe speciale pentru întreprinderile mici -. roșu.).

Recent, rapoartele de pe linia Facebook - Apple sunt extrem de tensionate. Am raportat recent modul în care Marek Zuckberg a exprimat nemulțumirea uriașă din cauza schimbărilor de confidențialitate în viitorul sistem IOS. Au lovit posibilitatea de a afișa anunțuri prin Facebook.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Securitate software

Recomandat
Lasă Un Comentariu