Principal » Internet » Facebook vă va aminti să discutați cu "a doua jumătate" în Ziua Îndrăgostiților

Facebook vă va aminti să discutați cu "a doua jumătate" în Ziua Îndrăgostiților

Internet : Facebook vă va aminti să discutați cu

Facebook pregătește o surpriză pentru sărbătorirea Zilei de Valentine. Cu ocazia miercuri, ea planifică schimbări în Facebook Messenger Communicator, care ne va aduce într-o dispoziție mai romantică. Vom vedea lucruri noi pe 14 februarie, dar vom rămâne cu noi mai mult timp.

Conform Convenției de Valentine, vor exista o mulțime de inimi peste tot. Oamenii care și-au marcat relația pe Facebook vor primi o notificare care va deschide o conversație cu un partener sau un partener și că ne-am aminti cu cine vorbim, ecranul va acoperi girlandul cu inimile. Creatorii invenției sau presupune că cineva poate uita să vorbească cu "a doua jumătate" sau că au cupluri rele pe care sunt vărsate diferit decât prin mesager.

Există, de asemenea, add-on-uri în filtrele de camere de colectare și chat video. Aici, vom vedea, de asemenea, o mulțime de inimi, de la inimi în locul ochilor după filtrul "Queen Kier ". ADD-urile au fost pregătite în cazul în care cineva intenționează să înregistreze Valentine cu ajutorul unui comunicator, dar după cum am menționat, veți fi, de asemenea, folosit în alte zile ale anului. Aceasta este o veste bună pentru noaptea care sărbătorește noaptea - ei vor putea, de asemenea, să folosească filtre pentru sărbătoarea iubitorilor.

Messenger va înlocui, de asemenea, chat-ul implicit Emoji pe fața cu inimile în loc de ochi, care trebuie să faciliteze împărtășirea iubirii. Aplicația vă va reaminti, de asemenea, despre posibilitatea de a vă stabili propria culoare, Emoji și un pseudonim al apelantului pentru chat, datorită căruia această persoană va fi mai unică. Facebook a împărtășit, de asemenea, cel mai popular Emoji, stabilit de utilizatorii mesager - inimile sunt într-adevăr foarte mari pe listă, iar cea mai populară culoare este roșie.

Probabil o schimbare simultană, cel puțin pentru persoanele care vorbesc cu partenerii Messenger, este prezentarea acestui contact excepțional în partea de sus a listei active dacă persoana este conectată.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu