Principal » Internet » Facebook prezintă propria cameră cu ecran lat 360 de grade # F8

Facebook prezintă propria cameră cu ecran lat 360 de grade # F8

Internet : Facebook prezintă propria cameră cu ecran lat 360 de grade # F8

Pe Facebook ne putem întâlni cu ultimul videoclip înregistrat în 360 de grade. Astfel de materiale sunt foarte mici. Principalul obstacol este lipsa echipamentului adecvat. Facebook a decis să găsească o soluție pentru această soluție și a creat o cameră despre vizualizatorul de 360 ​​de grade. În plus, el a arătat camera web care vă permite să utilizați o funcție de portal diferită - un streaming de imagini live cu unghi larg.

Această primă cameră nu va putea să cumpere, dar Facebook a anunțat că intenționează să o elibereze ca un proiect hardware deschis. Toată lumea interesată va avea acces la documentație și vor putea să-și creeze propria soluție. Avem de a face cu un dispozitiv de indicare pentru profesioniști. După cum reiese din preț, costul tuturor materialelor este de aproximativ 30 de mii de dolari americani.

Prototype Facebook Surround 360 arată ca o navă spațială, din aluminiu. Pentru înregistrarea imaginii în 360 de grade, utilizează până la 17 camere, fiecare cu o rezoluție de 4 mp. Pe măsură ce oferă creatorilor, trebuie să ne ocupăm de una dintre cele mai bune soluții de pe piață.

14 camere cu unghi larg sunt plasate pe un avion. În plus, dispozitivul este echipat cu trei camere cu lentile de ochi - unul pe partea de sus, două de jos. Filme Putem înregistra 8K într-o rezoluție. Astfel de materiale vor putea pune pe Facebook și vor urmări utilizarea ochelarilor de realități virtuale.

Facebook a prezentat, de asemenea, o a doua cameră, mult mai ieftină și vizează o audiență mai largă. Mevo camera web vă permite să trimiteți o imagine cu unghi larg direct pe Facebook. Totul este difuzat live. Imaginea înregistrată de MEVO arată că a venit de la mai multe camere - vizionarea unui videoclip putem alege una dintre opiniile disponibile în orice moment. Dispozitivul detectează fețele și se poate concentra pe o singură persoană. Tot ce trebuie să faceți este să afișați un smartphone pe fața unei persoane care este interesată de noi, apoi camera va fi completată. De asemenea, putem alege un fragment de imagine dat, acesta va fi lărgit atunci.

Mevo înregistrează într-o rezoluție de 4k, bateria utilizată este de a furniza până la 10 ore de funcționare continuă. În prezent, camera este disponibilă la 299 USD, dar după premiera oficială va trebui să plătim 399 de dolari.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu