Principal » Internet » Facebook aproape ca un forum de ajutor, testează o cenzură pentru a evalua comentariile

Facebook aproape ca un forum de ajutor, testează o cenzură pentru a evalua comentariile

Internet : Facebook aproape ca un forum de ajutor, testează o cenzură pentru a evalua comentariile

La începutul anului, Facebook a anunțat că intenționează să introducă un sistem de vot pe comentarii. Unii utilizatori îl pot testa. Este similar cu cel de pe Reddit, Stack Overflow sau Polonez, unde utilizatorii pot vota "Up " sau "în jos", în funcție de utilitatea sa. Numai dacă va lucra în discuții libere între prieteni?

Pentru moment, comentariile cu săgeți în loc de reacții picturale sunt disponibile pentru un grup mic de site-uri publice. Sistemul de evaluare a comentariilor este promovarea interacțiunilor valoroase între utilizatori. Numeroase voci "Down " pentru a fi semnalul pentru Facebook, acest comentariu este inadecvat sau înșelător. Cu toate acestea, ceva care funcționează în forumuri în care oamenii solicită ajutor pe un anumit subiect, nu neapărat verificați pe Facebook - locul pentru a discuta, împărtăși știri, conținut personal și promovarea produselor.

Alarmat de faptul că va fi în acest fel "îngropa " comentariu, care nu este ca majoritatea utilizatorilor. Expresia inadecvată a unui număr mare de săgeți va fi în jos pentru ascunși. Aceasta este o amenințare la adresa libertății de exprimare. Cu siguranță știți cazurile în care posturile au fost îngropate sau excavate efectiv de un grup mare de utilizatori ca parte a unui protest sau cenzură socială. Pentru persoanele care utilizează Facebook ca sursă de mesaje pot fi, de asemenea, schimbări nefavorabile. Membrii care sprijină curenții extremi pot, de fapt, să voteze declarații critice în măsura în care acestea vor fi ascunse. Facebook este prea orizontal pentru a introduce acest tip de schimbare pe el, în special sub acoperirea utilizatorilor de bunăstare (cu excepția cazului în care vine vorba de îmbunătățirea stării de spirit ascunzând opiniile cu care nu suntem de acord).

Nu există urme de butoane noi pe Facebook Polonez, dar puteți vedea cum se uită la utilizatorii din Statele Unite:

Comentariile de la Facebook și downvote pe Facebook, când sa întâmplat acest lucru? băutură.stare de nervozitate.COM / Q9F7OCJ4R3

- Carter (@CWSBBB) 29 aprilie 2018Hmmmm. Nu este sigur și la fel ca și upvote Downvote Caracteristică de Facebook. Timpul va spune și va ghici. băutură.stare de nervozitate.COM / HXVJW7HATX

- Ben Slater ?? (@Ambenslater) aprilie 29 2018na Este greu de spus dacă acest sistem de votare să accepte. Până în urmă cu 3 ani, Mark Zuckerberg a susținut că „a labei în jos“ ar fi dăunătoare pentru discuția pe Facebook, dar schimbarea de ori. Potrivit ipotezelor, săgeata jos trebuie să fie un instrument similar pentru a notifica un comentariu la moderată și prezice o explicație a motivului pentru care acest comentariu nu-i place. Cu toate acestea, presupunerea că sute de milioane de oameni o vor folosi așa cum este destinat este foarte optimist.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu