Principal » Internet » Facebook vă va permite să ascundeți notificările și să modificați cureaua de aplicații. Timp mare!

Facebook vă va permite să ascundeți notificările și să modificați cureaua de aplicații. Timp mare!

Internet : Facebook vă va permite să ascundeți notificările și să modificați cureaua de aplicații. Timp mare!

Facebook a promis că vom putea elimina unele comenzi rapide de la cureaua superioară din aplicație, precum și un cerc roșu cu notificări. Schimbarea este introdusă treptat, ajungeți la toți utilizatorii în următoarele săptămâni.

Unii utilizatori se pot potrivi deja cu cureaua în cererea lor. Noi setări de bară rapidă (setări pentru bara de comandă rapidă) vă permit să dezactivați unele carduri din bara superioară din aplicație. Personalizarea vă va permite să ascundeți comenzile rapide la o secțiune de aplicație rar utilizată sau să ascundeți markerii de notificare roșie pe ele.

În aplicația mea, este posibil să ascundeți comenzile rapide și setările relevante, nu am încă o notificare de ascundere.

[1/2

Inițial, Facebook intenționa să furnizeze o ajustare automată a barei în funcție de modul în care se utilizează aplicația. Minimum 4 abrevieri au fost afișate în ea și până la 6. În practică, totuși, cureaua sa dovedit a fi un loc pentru a promova noi funcții de aplicare. Marketplace a venit acolo. În plus, notificarea etichetelor roșii pe grupuri de grupuri sau evenimente au atenție de la prieteni, iar întreaga interfață este destul de enervantă.

Pe noua bară de comenzi rapide veți scăpa de cele mai multe linkuri către grupuri, profile, jocuri, o piață, dating sau filme, veți putea dezactiva vizibilitatea notificărilor. Păstrați abrevierea degetului sau accesați setările de confidențialitate aplicației.

Veți găsi cea mai recentă versiune Facebook pentru Android în baza de date a aplicației noastre.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu