Principal » Internet » Facebook ne va permite să cenzurăm comentariile în așa fel încât nimeni nu știe,

Facebook ne va permite să cenzurăm comentariile în așa fel încât nimeni nu știe,

Internet : Facebook ne va permite să cenzurăm comentariile în așa fel încât nimeni nu știe,

În vederea luptei împotriva fraudei și a chinuirii pe Internet, Facebook introduce măsuri preventive suplimentare. De data aceasta vom obține un instrument pentru a elimina automat comentariile sub intrările noastre. Veți putea bloca apariția cuvintelor, a expresiilor sau a emoji pe cronologia noastră.

Informațiile despre acest lucru comun Jane Wong, care lucrează pe Facebook și adesea arată direcția în care se vor dezvolta aplicațiile.

Screenshot, împărtășită de Jane, arată un instrument care vă permite să filtrați cuvinte, expresii și chiar emoji singuri, pe care nu vrem să le vedem în comentariile despre momentul dvs. Sistemul a fost conceput foarte interesant. Autorul comentariului și prietenii săi vor vedea conținut filtrat, dar nimeni altcineva nu va vedea aceste comentarii. Datorită acestui comentariu, ei nu vor ști că declarațiile lor sunt cenzurate și nu vor încerca să sărbătorească această cenzură - pentru ei și cercul prietenilor lor va părea să fie normal. O persoană pregătită și prietenii ei vor fi protejați.

Acest sistem a fost inventat pentru blocarea comentariilor dăunătoare, discriminatorii, ofensatoare și agravând în multe alte moduri. Poate că va fi, de asemenea, posibil să se oprească mai mulți prieteni impulsivi înainte de a conduce fiecare subiect despre progresul renovării într-o dezbatere politică. În practică, acest sistem poate declanșa o anumită confuzie dacă vor apărea lacune în firul conversației, dar poate că Facebook elimină acest lucru.

Oamenii extrem de împovărări pot fi întotdeauna blocați permanent.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu