Principal » Internet » Facebook comite o greșeală fatală. El a vrut să protejeze homosexualii și corectată...alimente

Facebook comite o greșeală fatală. El a vrut să protejeze homosexualii și corectată...alimente

Internet : Facebook comite o greșeală fatală. El a vrut să protejeze homosexualii și corectată...alimente

Întreaga istorie a lui Linda Fag, un administrator de grup de discuții numit "Penscret, Brierley Hill și Black Country acum și apoi grupul de istorie ". A fost că, de mulți ani, ea împărtășește povești și reglementări culinare legate de regiunea engleză Midlands. Nu prea lipsesc că a făcut-o recent pentru ultima oară.

Datorită descrierii diferenței caracteristice pentru regiunea menționată, precum și pentru South și Central Țara Galilor. Discursul despre faimoasele fagoturi și farfurie de mazăre, Atât de înfășurat în carne de carne de bacon din carne de masă și organe de porc, în principal carne de porc, dată cu mazăre verde și piure de cartofi.

Discul tradițional britanic a căzut victimă la cenzura Facebook. Potrivit serviciului BBC, decizia celui mai popular portal de rețele sociale a fost aproape de cuvântul "Fagot ", care în limba engleză este, de asemenea, o ofensivă deficiențe de homosexualitate. Algoritmul le-a considerat inadecvat și au reacționat.

Sa dovedit că algoritmul a fost detectat în mod eronat Un număr de 34 de cazuri de încălcare a principiilor grupului începând cu anul 2016. În acel moment, fondatorul ei a fost, de asemenea, informat că "Pensnette, Briery Hill și Black Țară acum și ce grup de istorie " amenință lichidarea totală. Femeia a recunoscut că după această informație a supraviețuit noaptea fără somn.

După intervențiile lui Lindy Fag, Facebook a recunoscut că a existat o greșeală. - Sistemul nostru a făcut o greșeală absolută aici - a confirmat un purtător de cuvânt al serviciului, cer scuze pentru un incident neobișnuit.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu