Principal » Internet » Facebook sub haina de protecție a vieții private pe care vreau să o urmăresc

Facebook sub haina de protecție a vieții private pe care vreau să o urmăresc

Internet : Facebook sub haina de protecție a vieții private pe care vreau să o urmăresc

Rețeaua circulă indignarea despre soluțiile Facebook promovate recent legate de protecția - aplicația Mobile Onovo VPN. Potrivit rapoartelor și observațiilor utilizatorilor, există o suspiciune că, pe de o parte, sarcina programului este de a asigura confidențialitatea și protecția împotriva amenințărilor, cu siguranță nu sunt cele care vin de la același Facebook.

Clientul tipic VPN poate avea un efect pozitiv în contextul anunțurilor de potrivire și al altui conținut pe scripturile de urmărire web vor avea o sarcină dificilă. Același lucru ar trebui să funcționeze prea, astfel încât securitatea asigurată de o companie care Facebook a preluat în urmă cu câțiva ani.

Se îndoiește dacă termenii aplicației Facebook funcționează ca fiind efectiv au început să apară, printre altele, din cauza publicării pe site-ul Tech Crunch. Programul a fost pretins că, de fapt, o companie oferă mult despre utilizator și din acest titlu, creatorii au mai multe beneficii, de exemplu în domeniul detectării motoarelor de căutare. Se pare că îndoielile sunt corecte.

Propunerea de instalare Onovo pe meniul Facebook în iOS. Sursa: Crunch Tech

Creatorii au reacționat rapid și poziția a fost trimis la serviciul de Tech Crunch de Ereza Naveha: Am început recent să share utilizatorilor în accesul SUA la Onovo se proteja de aplicația Facebook de pe dispozitivele lor IOS. Ca și alte VPN, funcționează ca o conexiune securizată pentru a proteja împotriva siturilor potențial dăunătoare. Aplicația poate colecta traficul de date mobile, pentru a ne ajuta în identificarea tacticii folosite de jucătorii răi. Cu timpul ajutând acest instrument să funcționeze mai bine cu dvs. și cu alții...

Creatorii adaugă că utilizatorul este despre tot ce este informat înainte de a descărca aplicația, astfel încât el nu poate vorbi despre orice procese de ascuns care au loc în fundal. Puteți fi de acord cu el, dar nu schimbă faptul că acest tip de acțiune este contrar ideii de a folosi VPN. Deci, dacă ne bazăm pe protecția împotriva ofertei reale și nu numai ale datelor ONAVO (și, prin urmare, în practică în practică pentru a îmbunătăți produsele), ar fi mai bine să utilizați o soluție diferită.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Securitate software

Recomandat
Lasă Un Comentariu