Principal » Internet » Facebook conectează aplicațiile. Instagram și mesager cu un chat comun

Facebook conectează aplicațiile. Instagram și mesager cu un chat comun

Internet : Facebook conectează aplicațiile. Instagram și mesager cu un chat comun

Facebook a anunțat integrarea mesagerului, Instagram și WhatsApp cu ceva timp în urmă. În curând vom vedea primele efecte - Messenger și Instagram trebuie să obțină un chat comun.

Bloomberg informează despre acest lucru. Potrivit sursei Facebook, a început să modifice Instagram Direct, astfel încât utilizatorii să poată scrie cu Messenger.

Când conversația va fi posibilă? Bloomberg afirmă că cel nou va fi introdus de Facebook în 2020.

Că Whatsapp, Messenger și Instagram trebuie să fie integrat, am scris la începutul anului. Dar vântul schimbării a făcut mult mai devreme. În toamna anului 2017, utilizatorii Instagram au obținut ocazia de a împărtăși simultan fotografiile sau videoclipurile pe ambele povestiri instagram și povestiri Facebook.

Facebook depinde aparent de utilizarea produselor sale pe care cineva le cunoștea că a trebuit să se ocupe de aceeași familie. Din punctul de vedere al utilizatorului, acest lucru va fi convenabil - în cele din urmă nu toată lumea trebuie să utilizeze toate serviciile.

Oricum, ar fi dificil să omiteți acest fapt. Gigantul social recent a decis că Instagram și WhastApp va primi Pokiski "de pe Facebook ".

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu