Principal » Internet » Facebook intenționează să schimbe numele. Acest lucru este legat de construirea unui metrou

Facebook intenționează să schimbe numele. Acest lucru este legat de construirea unui metrou

Internet : Facebook intenționează să schimbe numele. Acest lucru este legat de construirea unui metrou

Facebook intenționează să schimbe numele. Potrivit rapoartelor media, trebuie să ajungă la această săptămână viitoare. Întregul este legat de formarea unui așa-numitele metri, adică realitatea virtuală.

Facebook intenționează să schimbe numele. Potrivit rapoartelor de la Verge, schimbarea istorică a companiei Mark Zuckerberg trebuie să aibă loc săptămâna viitoare. Acest lucru este legat de construirea unui metri de metri, adică realitatea virtuală.

Cu câteva zile în urmă, Facebook a anunțat că intenționează să angajeze 10.000 de persoane în Uniunea Europeană în următorii cinci ani. Ei ar trebui să fie specialiști care se ocupă de crearea internetului viitorului bazat pe realitatea virtuală. Deci, puteți vedea că proiectul de conținut de metri se bazează pe o scară largă și schimbarea numelui companiei este doar una dintre componente.

Serviciul Facebook în sine nu va schimba cel mai probabil numele său, dar împreună cu alte produse gigantice, cum ar fi Whatsapp, Instagram sau Oculus, va merge sub aripa companiei mamei noi. Un trafic similar a făcut Google acum câțiva ani, plasând toate ramurile sale individuale și modelele de acasă prin alfabet.

Engadget Service a întrebat Ombudsmanul, Joe Osborne 'a pentru un comentariu cu privire la. Cu toate acestea, acest lucru a spus că nu are intenția de a comenta pe o bârfă sau speculație.

Unele mass-media, cum ar fi endgetul menționat sau Washington Post, susțin că promovarea unui proiect de metrou și, prin urmare, schimbarea numelui Facebook, este asociată cu evenimentele recente din jurul companiei. Unul dintre angajații foștilor corporații a dezvăluit multe fapte care indică procedurile neetice ale brânzei Facebook. Prezentarea planurilor pentru viitor și schimbarea numelui ar fi o încercare de a inversa atenția de la un subiect incomod.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Realitatea FacebookNetwiTuali

Recomandat
Lasă Un Comentariu