Principal » Internet » Facebook va recâștiga conexiunile audio și video. Messenger poate deveni inutil

Facebook va recâștiga conexiunile audio și video. Messenger poate deveni inutil

Internet : Facebook va recâștiga conexiunile audio și video. Messenger poate deveni inutil

Cu câțiva ani în urmă Facebook a luat o decizie de a elimina posibilitatea de a comunica între utilizatori în aplicația sa principală pentru a crea un program de mesager. Acum, totuși, intenționează să restabilească parțial această funcționalitate la prima sa lucrare.

Noi planuri de companie, conform informațiilor lui Bloomberg, indică faptul că Facebook dorește din nou să se străduiască să integreze serviciile lor. În prezent, compania se gândește la mesagerii dvs. în categoria de servicii decât o aplicație separată, care poate însemna o mulțime de schimbări în viitor pentru utilizatori.

Mai întâi mai mult, acum mai puțin

Facebook a început deja primele teste cu restabilirea apelurilor audio și video către aplicația principală. Deocamdată, numai persoanele selectate din Statele Unite se pot bucura de ele. De asemenea, există nici o informație cu privire la extinderea testelor asupra utilizatorilor din alte țări.

Având în vedere faptul că Connor Hayes, directorul DS. Produsul Facebook a anunțat reducerea necesității de sărituri continuă între aplicații, puteți speranța că această stare de fapt se va schimba rapid. Este important, totuși, acest lucru nu înseamnă că toate funcționalitățile Messenger vor reveni la aplicația Facebook. Vorbesc aici doar despre conexiunile audio și video. Mesaje text, cel puțin cu ipotezele actuale ale companiei, au domeniul mesagerului să rămână.

Facebook publică un raport. Știm ce posturi sunt cele mai populare

Viitorul mobil

Este cunoscut de astăzi că viitorul internetului se întoarce în mod clar către utilizatorii smartphone-urilor. Cele mai multe site-uri web și servicii disponibile pe web sunt proiectate sub ele. Deci, puteți vedea că Facebook a decis să urmeze această tendință și să facă viața mai ușoară pentru o parte semnificativă a utilizatorilor săi.

În prezent, este greu de spus dacă societatea face primii pași pentru a reintegrama atât aplicația, fie poate că dorește doar să sporească funcționalitatea aplicației sale principale. Este de asemenea posibil ca Facebook are o anumită idee pentru o nouă funcționalitate, care deocamdată nu vrea să dezvăluie să se teamă de ei rapid prin concurs. Vom urmări informații despre acest subiect.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareBookmeSengerFaceBook Messenger

Recomandat
Lasă Un Comentariu