Principal » Internet » Facebook Messenger a vizitat Windows Phone

Facebook Messenger a vizitat Windows Phone

Internet : Facebook Messenger a vizitat Windows Phone

Potrivit anunțului Microsoft, sistemul mobil de la Redmond tocmai a vizitat aplicația concepută pentru a gestiona mesajele text prin Facebook.

Facebook Messenger a fost creat pentru a facilita și a accelera comunicarea. Pentru a contacta prietenii dvs., nu trebuie să executăm versiunea completă a Facebook, dar numai o aplicație ușoară. Aceasta este prima ei versiune și ea nu are toate funcționalitățile necesare (nu există o comunicare vocală), cu toate acestea, vă puteți aștepta ca acest lucru să fie adăugat în următoarele actualizări. Obținem un comunicator care rulează în fundal, cu o istorie completă de mesaje, încărcarea de fotografii sau chat de grup, imediat în versiunea lingvistică poloneză. IMPORTANT, Facebook Messenger a fost creat de Zuckerberg, nu de Microsoft, ca acest loc în cazul unui client Facebook. Acest lucru poate afecta dezvoltarea mai rapidă a acestei aplicații.

Interfața descrisă aplicația este aproape de versiunile pentru Android și oferta iOS. Facebook Messenger pentru Windows Mobile este disponibil numai pentru Windows Phone 8. Cu premiera de Windows Phone 8.1 Chat încorporat Facebook va fi separat de sistem.

Este de remarcat faptul că serviciul de trimitere a mesajelor prin Facebook a devenit recent atractiv (în ciuda anumitor erori și reticența utilizatorilor de la început) că a reușit să implice o parte din aplicația la comunicarea textului pe web.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu