Principal » Internet » Facebook Messenger va afișa în curând anunțuri

Facebook Messenger va afișa în curând anunțuri

Internet : Facebook Messenger va afișa în curând anunțuri

În al doilea trimestru al anului 2016, Facebook intenționează să aducă noi funcții comunicatorului său, Messenger, din care până în acest moment va folosi, probabil, alte milioane de utilizatori. Știrile vor fi destinate administratorilor conturilor și paginilor care reprezintă companiilor, dar rezultatele vor simți marea majoritate a utilizatorilor. În mesager, vor apărea anunțuri.

Cu toate acestea, nu ar trebui să se aștepte ca în următorii să vorbească brusc între două persoane, o animație de publicitate color va fi afișată între mesaje. Acest scenariu este deja destul de probabil atunci când vine vorba de contactarea utilizatorului mediu cu administratorii de cont de companie care oferă servicii pentru clienți Facebook și servicii similare. Site-ul web este un canal de contact din ce în ce mai popular cu clienții, de asemenea în Polonia.

În posesia unui document care confirmă aceste revelații, a intrat TechCrunch.COM. El nu a decis să-l publice, datorită posibilei indicatoare sursă, care ar putea dăuna informatorului. Se știe, totuși, că afișarea anunțurilor în Messenger va fi posibilă numai atunci când un utilizator a contactat un cont de companie cel puțin o dată. Apoi administratorii săi vor dobândi abilitatea de a notifica în mod regulat despre produsele noi în serviciile lor.

Dacă nu este deosebit de supărătoare, trebuie să țineți cont de faptul că în cazul dispozitivelor mobile pe mesajul în sine nu se încheie. Problema notificării apare, care va fi afișată atât în ​​panoul de activitate, cât și în funcție de voința utilizatorului, pe ecranul de blocare. Și încă mai trebuie să țineți cont de detaliile, cum ar fi notificări sau vibrații.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu