Principal » Internet » Facebook Messenger primește partajarea de testare

Facebook Messenger primește partajarea de testare

Internet : Facebook Messenger primește partajarea de testare

Facebook Communicator devine un instrument din ce în ce mai avansat. Pe de o parte, avem mai multe opțiuni, dar și un grup de utilizatori preferă baza și versiunea Lite. Pentru impresii noi, Facebook a adăugat partajarea imaginii.

Ecranul poate fi partajat pentru moment numai pentru testere. Ei obțin treptat o astfel de posibilitate de a alege utilizatorii în versiunea beta a programului. În plus, acest lucru este limitat la o versiune mobilă pe Android. Nu se știe când și dacă există un Facebook intenționează să introducă partajarea imaginii pe computere sau la ce punct va fi un standard pentru fiecare pariu pe un robot verde.

Concurența a împărtășit ecranul pentru o lungă perioadă de timp

Este o astfel de funcție descoperită? La cea mai mare parte a concurenței, pentru că pentru o lungă perioadă de timp avem acest lucru în Skype sau pentru aplicații mai avansate, chiar și în TeamViewer. Oricum, ultima aplicație are, de asemenea, o versiune mobilă cu un modul de control al smartphone-urilor, nu doar ecranul de partajare obișnuit. Știam pe planurile Facebook pentru o astfel de mișcare la sfârșitul lunii august, dar puteți vedea în cele din urmă, compania a introdus o opțiune pentru o audiență mai largă.

Funcția acționează ca o opțiune la o conversație video. În loc să vă arătați fața, putem înregistra ecranul și vom da activitățile interlocutorului în mod regulat. În plus, în mod tradițional Facebook Messenger oferă mesaje text, amintește de apel video, fotografii și alte fișiere, partajare locație sau alte accesorii.

Puteți descărca aplicația din baza noastră de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu