Principal » Internet » Facebook Messenger nu funcționează. Mii de oameni se plâng la un eșec (actualizare)

Facebook Messenger nu funcționează. Mii de oameni se plâng la un eșec (actualizare)

Internet : Facebook Messenger nu funcționează. Mii de oameni se plâng la un eșec (actualizare)

Facebook Messenger nu funcționează corect - rezultă din sute de cereri la recent. Tot ceea ce indică faptul că creatorii lupta cu o defalcare, ale cărei efecte pot fi resimțite în mai multe orașe poloneze, în principal, inclusiv în Varșovia și Cracovia.

Numai în ultimul trimestru al trimestrului, la recent, problemele cu Messenger au raportat peste 1.000 de persoane. Detaliile nu sunt cunoscute încă, dar pe baza unor probleme istorice de acest tip puteți presupune că comunicatorul pur și simplu nu se încarcă sau nu vă permite să trimiteți mesaje.

Probleme de messenger s-au intensificat înainte de ora 9:00, Sursa: Downdetector.

Importante, probabil că nu se aplică tuturor. La momentul scrierii acestui text, pot folosi Messenger mine, cu toate că am observat informații inconsistente privind mesajele nedescoperite. Comunicatorul insistă că mesajele noi așteaptă, deși în practică tot ce am citit. Există, de asemenea, o a doua interpretare; Poate că am primit în mod semnificativ mesaje suplimentare, dar ca rezultat al eșecurilor nu se încarcă în previzualizarea chat.

Rapoartele utilizatorilor downdetectorului arată că problemele Facebook Messenger au început să se intensifice înainte de ora 9:00. În prezent, este dificil să estimați cât de mult trebuie să așteptați ca serviciul să funcționeze din nou fără obstacole. Vă reamintim că downdetectorul își bazează informațiile despre rapoartele raportate de utilizatorii existenței conștiente a acestui site. De fapt, amploarea problemei cu mesagerul poate fi, prin urmare, mult mai mare.

Messenger pe Windows, MacOS, Android și IOS sunt disponibile în catalogul nostru de software.

Actualizați,. 11:00

După mai mult de 40 de minute de publicarea știrilor noastre, eșecul Messenger a fost încă stăpânit. Peste 2.200 de cereri de la utilizatori ulterioare care depun plângeri la o defalcare au ajuns în ultimul trimestru. Interesant, iar atenția este, de asemenea, rapoarte rapide privind nu atât de mult mesager, toate serviciul Facebook. Totul indică faptul că, cel puțin, în unele cazuri, eșecul se aplică și infrastructurii sale.

În plus față de Messenger, Sam Facebook, de asemenea, nu funcționează, Sursa: Downdetector.

Actualizați,. 11:23

Facebook aplicații și Facebook Messenger nu diminuează și serviciul Instagram este următoarea victimă (proprietarul Facebook este, de asemenea, deținută). În ultimul trimestru al un sfert, câteva sute de rapoarte despre probleme au apărut.

Probleme se aplică și serviciului Instagram, sursa: Downdetector.

Actualizați,. 12:55

Probleme cu disponibilitatea Facebook, Messenger și Serviciul Instagram încă mai apar încă. Cei mai mulți utilizatori sunt raportate de falii Mesagerului, în cazul în care mai mult de 6.000 de cereri au ajuns la downdetector în ultimul trimestru. In jurul 11:35 a fost chiar peste 10.000 de aplicații în termen de 15 minute.

Eșecurile Messenger sunt semnalate nu numai din Polonia, sursa: downdetecor.

Actualizați,. 15:20

Totul indică faptul că eșecul Facebook, mesagerul și Instagram au fost deja stăpânite în mare măsură. În ultimul moment, numărul de rapoarte privind downdetectorul a scăzut semnificativ, deși în cazul mesagerului, ea depășește încă 1000 până la un sfert. În biroul editorial, nimeni nu se va plânge de problemele cu comunicatorul.

Eșecul Messenger a fost deja stăpânit, Sursa: Downdetector.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu