Principal » Internet » Facebook Messenger Copies Whatsappa - vă va permite să eliminați mesajele, dar timpul pentru a decide este mai puțin

Facebook Messenger Copies Whatsappa - vă va permite să eliminați mesajele, dar timpul pentru a decide este mai puțin

Internet : Facebook Messenger Copies Whatsappa - vă va permite să eliminați mesajele, dar timpul pentru a decide este mai puțin

Se pare că Ziua Facebook Messenger va primi una dintre cele mai recunoscute caracteristici "competitive " WhatsApp Communicator. Și anume, vă va permite să ștergeți mesajele după trimiterea acestora. Conținutul va dispărea atât din dispozitivul expeditorului, cât și de destinatar.

Funcția de îndepărtare a mesajelor trimise este cu siguranță ceva pentru cei care au scris înainte de a se gândi la toate cuvintele. Desigur, dacă destinatarul poate citi o notă, laptele va fi vărsat, dar conținutul nedorit nu va rămâne cel puțin în istoricul conversației și nu va putea fi - într-o perioadă ulterioară - în nici un fel arhivată.

Informațiile despre noua adăugare au fost găsite la versiunea Messenger 191.0 pentru iOS, în adnotarea dedicată schimbărilor care trebuie să vină în viitorul apropiat.

În același timp, după cum se dovedește, Facebook intenționează să abordeze problema eliminării mesajelor mai restrictive decât "Concurență ". În timp ce Whatsapp vă permite să eliminați conținutul nedorit pentru mai mult de o oră. Din momentul expedierii, echipa Facebook dorește să limiteze timpul de până la 10 minute.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu