Principal » Internet » Facebook Messenger și Instagram Parțial conectat. Un chat comun "a fost lansat

Facebook Messenger și Instagram Parțial conectat. Un chat comun "a fost lansat

Internet : Facebook Messenger și Instagram Parțial conectat. Un chat comun

Messegner Chats și Instagram au fost integrat. Utilizatorii din o parte din țările deja se poate vorbi până în februarie cu Instagram în Messenger și vice-versa. Tot ceea ce indică faptul că acesta este primul pas spre integrare, care a fost vorbit despre timp de câteva luni, și care, în cele din urmă este, de asemenea, să includă whtasappa.

Facebook, care este proprietarul tuturor cererilor menționate, cu toate acestea, se apropie de calm subiect. La începutul integrării chat-urilor Instagram și Messenger, dar ceea ce este interesant - disponibil numai pe unele piețe și în acest moment opțional. În acest stadiu, utilizatorii înșiși trebuie să decidă dacă doresc să combine ambele aplicații. Desigur, ar trebui să vă așteptați mai degrabă că, în cele din urmă, această schimbare va fi forțată.

O propunere de actualizare Messenger și Instagram, după care ambele aplicații sunt conectate, foto. Facebook.

Este important faptul că utilizați mesagerul combinat și chat-ul Instagram, nu este necesar să aveți un cont pe Facebook. Setările de confidențialitate sunt, de asemenea, importante care vor apărea în aplicațiile cu o actualizare de integrare a chat-urilor. Utilizatorul va putea să indice de la care poate primi mesaje fără obstacole și care va trebui mai întâi să trimită o cerere de contact - acestea vor fi setări separate în contextul utilizatorilor de la Instagram și Facebook.

În viitor, Facebook dorește să integreze cele două aplicații și mai mult, oferind utilizatorilor instagram o serie de caracteristici noi (dintre care unele sunt deja disponibile în mesager), inclusiv posibilitatea de a viziona filme comune, autocolante create pe baza de sine- Portrete, propriile sale reacții la mesaj, modifică culorile chat sau animații care pot fi adăugate la mesaje specifice.

Din păcate, în acest moment nu se cunoaște o dată specifică pentru intrarea lor, așa cum este descris astăzi disponibilitatea mesagerului și integrării de chat Integrare. Facebook discuții despre integrarea în țările selectate, dar constată că modificările vor fi globale.

Messenger pe Android și IOS-A sunt disponibile în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări Actualizări noi Produse Vezi mai multe> SoftwareNetBiznes

Recomandat
Lasă Un Comentariu