Principal » Internet » Facebook Messenger va explica automat mesajul

Facebook Messenger va explica automat mesajul

Internet : Facebook Messenger va explica automat mesajul

Poate că toți utilizatorii mesagerului vor putea să utilizeze opțiunile de traducere a mesajelor "în zbor ". La început, această opțiune va fi testată pentru utilizatorii din Statele Unite și Mexic, dar dacă încercările vor avea succes, această funcționalitate va fi introdusă la nivel global.

La început, abilitatea de a traduce mașina în mesager va include două limbi - engleză și spaniolă. Cum va funcționa în practică? Atunci când un utilizator al cărui limbaj implicit este englez, el va primi un mesaj în limba spaniolă, va primi automat o interogare despre faptul că dorește să facă următoarele mesaje de la această persoană traduse automat. Dacă utilizatorul constă în acest sens, toate mesajele viitoare vor fi traduse automat. Desigur, funcția funcționează, de asemenea, în a doua pagină pentru utilizatorii cu spaniolă ca implicit. Pentru a evita neînțelegerile și posibilele erori, utilizatorii primesc atât mesajul original cât și tradus.

Facebook a anunțat introducerea unei funcții de traducere la Conferința de Dezvoltare F8 din aprilie. Inițial, noua opțiune a fost disponibilă numai pe piața Facebook. Faptul că Facebook a extins foarte repede această funcție la Messenger pare să sugereze că compania este mulțumită de faza inițială de testare. Mai mult decât atât, în prezent, traducerile disponibile în limbile engleză și spaniolă va fi în curând completate cu noi limbi - aceasta este ceea ce sugerează CNET.

Fot. Facebook

În prezent, conversația liberă între utilizatori care utilizează limbi diferite este destul de imposibilă. Bineînțeles, dacă una dintre părți operează eficient un străin, nu există o problemă mai mare, dar altfel jocul vine doar și numai copii rapide ale mesajului către traducător și apoi transferați textul tradus. Puteți? Puteți, dar cu un traducător încorporat în Facebook Messenger va fi mult mai convenabil.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu