Principal » Internet » Piața Facebook nu garantează protecția consumatorilor. Urmăriți când faceți cumpărături

Piața Facebook nu garantează protecția consumatorilor. Urmăriți când faceți cumpărături

Internet : Piața Facebook nu garantează protecția consumatorilor. Urmăriți când faceți cumpărături

Cumpărarea pe Internet este convenabilă și disponibilă tuturor, dar nu fiecare platformă oferă aceleași cercetători de securitate - avertizați de la Cyberrescue. De data aceasta, piața Facebook a fost luată pe tapet și sa remarcat că utilizatorul nu a fost protejat aici în nici un caz ca un consumator. Ei o folosesc în mod regulat pentru un vânzător care exortă bani și apoi nu trimite un bun.

Cyberrescue citează cazul în care un utilizator de Internet care utilizează pe Facebook Marketplace a căzut victimă unui trișor. Atenția ei a fost prinsă de anunțarea vânzării unui telefon mobil, care a fost emisă pe prețul subiert, deoarece vânzătorul a trebuit să aibă nevoie rapid de bani. După cum arată de relația, la comunicarea începe a procedat, fără nici o plângere. În cele din urmă, femeia a turnat 1200 zloți în contul dealerului și a așteptat expedierea; Cu toate acestea, ea nu a venit, iar vânzătorul sa despărțit de contact și a scos contul său Facebook.

"Vă recomandăm să cumpărați produse pe care le putem ridica " - explică Dominik Kociołek, specialist din Cyberrescue. "Marketplace este destinat achizițiilor locale, prin urmare, portalul nu garantează protecția consumatorilor". În cazul oricăror probleme, utilizatorul este atât de lăsat fără sprijin, dar înșelăciunea poate raporta în mod evident poliției. "Țineți minte să atașați toate dovezile, adică mesaje de ecran, confirmarea transferului. De asemenea, este important ca, dacă trimitem un e-mail și așa că vă vom numi să mărturisiți "- adaugă un cazan.

Potrivit statisticilor statistici, piața Facebook în Polonia are o poziție dominantă printre platforme pentru a face achiziții în social media. În iulie 2020, cota a fost de peste 84%., sau mai mult de 20 de puncte procentuale. Mai mult de un an mai devreme.

Facebook pe Android și IOS sunt disponibile în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări Actualizări Produse noi Vezi mai multe> InternetSensessiness

Recomandat
Lasă Un Comentariu