Principal » Internet » Facebook are o pradă împotriva vânzătorilor de domenii. Ce se întâmplă?

Facebook are o pradă împotriva vânzătorilor de domenii. Ce se întâmplă?

Internet : Facebook are o pradă împotriva vânzătorilor de domenii. Ce se întâmplă?

Facebook a anunțat joi că el pune Namecheap, unul dintre cele mai mari înregistratoare de domenii americane. După cum sa afirmat, motivul susține indirect trișori online, permițându-le să achiziționeze adrese utilizând mărci comerciale înregistrate și apoi să ascundă informații despre proprietar prin serviciul WhoisGuard.

Această afirmație nu este prima în această luptă. În luna octombrie anul trecut, emigrațiile identice ale Facebook au păcătuit împotriva companiilor online și idshield, notificându-le și protejând domeniile, cum ar fi InstabambusinessShelp.Com, Facebo0k-login.Com sau whatsappdownload.sită. - aceste nume pot convinge oamenii că un anumit site aparține Facebook și apoi să fie folosit pentru furt sau extruduri - Comentarii Christen Dubois, Facebook Director și colaborator al principalului consilier juridic.

Un proces, format din Arizona, acuză Namecheap nu numai pentru participarea la o crimă, ci și furtul unei mărci comerciale. De Facebook, recorderul a vândut cel puțin 45 de domenii care greșesc interesele companiei. El a refuzat să coopereze și nu a vrut să dezvăluie lista clienților săi, în ciuda cazurilor confirmate de fraudă.

Purtătorul de cuvânt al NameCheap admite că această situație ar putea avea loc la începutul lunii octombrie 2018 și februarie 2020. El acuză pe Facebook că nu a beneficiat de ajutorul serviciilor și fără ordinea corespunzătoare, a încercat să determine identitatea terților pe cont propriu. - Facebook poate să nu recunoască confidențialitatea în cadrul platformei proprii, dar în acest caz se pare că doresc alte companii să facă același lucru cu clienții lor - controlând reprezentantul.

Programe

Actualizări Actualizări Produse noi Vezi mai multe> InternetSensessiness

Recomandat
Lasă Un Comentariu