Principal » Internet » Facebook, deși ați putea cere scuze (opinie)

Facebook, deși ați putea cere scuze (opinie)

Internet : Facebook, deși ați putea cere scuze (opinie)

Facebook este o companie, nu mai mult de o jumătate de miliard de oameni, datele scurgete în rețea, este acum principalul partid rănit - formularea declarației semnate de Mike 'și Clark, director al managementului produselor la Facebook. De fapt, totuși, nimic nu sa întâmplat, un rascal a rupt regulile societății și totuși se întâmplă uneori. Plecare totală.

Rechemați, 3 aprilie, mass-media a fost făcută literalmente după ce a devenit clar că Facebook a scurs baza de date aproximativ 533 milioane sau mai mult de 20% eficientă. Utilizatorii. Și pe bună dreptate, pentru că biciul ar fi pierdut fiecare intrare și merită chiar aici amploarea construcției pernei ocazionale. Nu este o înregistrare, chiar dacă există 3 miliarde de înregistrări pierdute în 2013 de Yahoo, dar totuși face o impresie colosală.

Mai ales că Facebook nu este un backwood Internet, unde puteți aranja câteva plăci pe cruce. Acesta este un conglomerat socială, care, pentru o parte semnificativă a populației a devenit un sentiment de extensie de mână. De multe ori folosit mai fluent decât o parte browser-ul de internet.

Pământul este mâinile curate

O astfel de poziție înaltă implică responsabilitatea. Nu numai pentru oprire în fiecare zi, potrivit statisticilor, Bagatela 4 date petabytes, dar, de asemenea, și poate chiar mai presus de toate tendințele predominante. Da între canalele obișnuite și în industria tehnologică, la toate. Din păcate, ceea ce a fost arătat intens, Facebook nu este o companie responsabilă și nu poate, vorbind colocvial, ia probleme pentru piept. Dimpotrivă - puneți în jurul valorii de vin.

Cum ar trebui ca declarația oficială să înceapă după pierderea datelor? Poate de la un gloanting detaliat, care a căzut de fapt asupra atacatorilor? Sau deși de la o scuză, de la curtoazia pură? Gigantul de rețele sociale nu dorește nici să informeze și nici să-i ceară scuze. În schimb, ca politician cu dinți strălucitori pe posterul electoral, sunteți prost zâmbind la jocul rău.

"Este important să înțelegeți că atacatorii au obținut datele care nu au fost prin hacking-ul sistemelor noastre, ci la dispunerile lor prin intermediul platformei noastre înainte de septembrie 2019 ani " - deja în introducere accentuează directorul de management al produselor Mike Clark. Pentru că, în cele din urmă, cel mai important lucru, ca în cazul PR-U obișnuit, există o nomenclatură. Pal Licho, că milioane de numere de telefon cu nume zboară cu bucurie în rețea. Citește: Nici o securitate, nimeni nu sa rupt, așa că avem mâini curate.

Lecturarea unui Spychenika

Directorul Clark explică în mod viu ceea ce diferitele aspecte ale hacking-ului. Atacatorul a folosit importatorul de contacte pentru a obține datele și pentru a sparge sensul strict acolo a fost. "Cu această funcționalitate poate trimite interogări într-un set de profiluri de utilizator și pentru a obține un pachet limitat de informații despre utilizator conținute în profilurile lor publice " - a spus într-o declarație. Pe scurt, din nou manifestă Facebook, cât de mult nu se simte vinovat și este o temă care va trage întregul conținut al declarației.

Puneți linia, vina trebuie să fie de a da vina pe omul care "a încălcat regulile " nu este surprinzător în acest context. Oricum, ca o declarație privind concentrarea asupra protecției datelor. Și sunt tentat să întreb dacă, dacă o pungă de depunere bancară a plecat în fața ușii, mai degrabă decât să se ascundă în rezervorul de dulap, și ea ar fi ok? Răspundeți-vă. Îmi pare rău pentru gura mea.

Programe

Actualizări actualizează produsele noi Mai mult> FelietonInternetSness Security

Recomandat
Lasă Un Comentariu