Principal » Internet » Facebook Lite a ajuns la o altă piatră de hotar importantă. Numerele arată că aceasta este o lovitură reală

Facebook Lite a ajuns la o altă piatră de hotar importantă. Numerele arată că aceasta este o lovitură reală

Internet : Facebook Lite a ajuns la o altă piatră de hotar importantă. Numerele arată că aceasta este o lovitură reală

Facebook rămâne cel mai popular site de socializare din lume și privindu-se la numere, nu se va schimba chiar și în următorii ani, chiar dacă confidențialitatea lui Afeer. Puteți recunoaște numărul de Facebook Lite pentru confirmare. Deși interesul ridicat al acestei aplicații arată, de asemenea, una dintre problemele lui Marek Zuckerberg.

Această problemă este, desigur, calitatea cererilor oficiale, care în ceea ce privește stabilitatea și optimizarea sunt extrem de slabe. Facebook, precum și Messenger, poziții înalte în magazinele de aplicații, desigur, datorează popularitatea rețelei sociale Zuckerberg. O mulțime de oameni instalează ambele aplicații pentru a vă contacta prietenii.

Facebook lite - Un rezultat excelent în magazinul de joc.

Din fericire, o alternativă la cele două aplicații menționate este disponibilă pe piață. Interesant, creat de Facebook. Compania a lansat sentimentul de versiuni de software mai ușoare - Facebook Lite și Messenger Lite. Acestea sunt destinate utilizatorilor smartphone-urilor mai vechi și mai slabe, dar și pentru persoanele care nu au nevoie de întreaga masă de funcții suplimentare cunoscute din aplicațiile principale și Facebook le servește în principal pentru a vorbi cu prietenii.

Potrivit poliției Android, Facebook Lite în versiunea Android a depășit deja peste 1 miliard de descărcări. Un scor fenomenal, cu atât mai mult că toți utilizatorii Facebook ar trebui să fie de aproximativ 2 miliarde de euro. Rezultatul arată că o mulțime de oameni sunt nemulțumiți de aplicația principală și atinge cu nerăbdare o alternativă mai ușoară. În ciuda acestui fapt, ne îndoim că Facebook a îmbunătățit aplicația de bază - din cauza lipsei de concurență, el nu trebuie să o facă, iar oamenii care doresc o aplicație mai ușoară au întotdeauna ediție.

Messenger Lite sau un mesager ușor și simplu, a găsit și o mulțime de utilizatori. Conform datelor din Magazinul Play, peste 100 de milioane au fost descărcate. Desigur, ambele aplicații pot fi găsite în catalogul nostru - Facebook Lite (Android) și Messenger Lite (Android).

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu