Principal » Android » Facebook lite

Facebook lite

Android  : Facebook lite

Facebook Lite este, după cum sugerează și numele, o versiune ușoară a clientului pentru a gestiona rețeaua de rețea socială Facebook. Producătorul a pregătit această aplicație pentru utilizatorii care utilizează mai lent, dispozitive mai vechi și folosesc 2G rețea de comunicații online.

Programul este caracterizat de cerințe hardware mult mai mici decât acest loc în cazul aplicației originale Facebook și Messenger. În memoria dispozitivului, aproximativ 1 MB și deși funcționează în fundal, nu încetinește funcționarea telefonului smartphone sau tabletă. Versiunea subțire oferă acces la toate opțiunile majore oferite de o rețea socială, deci este o înlocuire bună pentru aplicația originală, grea. Datorită Facebook Lite, putem naviga pe masa și postările de la alți utilizatori, ca și ei, precum și să vă adăugați propriile statuse. Programul vă permite, de asemenea, să trimiteți și să primiți mesaje sub mesager, nu este necesar să instalați nicio aplicație suplimentară pentru a face acest lucru.

Posibilitățile versiunii Lite nu se vor încheia. Problema nu este adăugarea de albume și noi fotografii, precum și gestionarea etichetelor existente și adăugate. Programul acceptă notificări despre mesaje noi, prieteni și îi place, așa că nu vom pierde nicio informație importantă. Din aplicație, puteți gestiona toate setările contului Facebook. Prin urmare, utilizatorul își poate schimba setările de confidențialitate, blochează alte persoane și poate schimba opțiunile legate de securitate. Aplicația este partajată gratuit și disponibilă în versiunea completă a limbii poloneze.

Recomandat
Lasă Un Comentariu