Principal » Internet » Facebook urmărește YouTube, introduce 360 ​​de grade Filme

Facebook urmărește YouTube, introduce 360 ​​de grade Filme

Internet : Facebook urmărește YouTube, introduce 360 ​​de grade Filme

Mutarea pentru a se lăuda cu cel mai mare număr de site-uri sociale, Marek Zuckerberg dorește să devină o competiție serioasă pentru YouTube. Facebook lucrează în mod constant pe noi caracteristici care sunt de a face un site mai atractiv pentru persoanele care rulează canale pe YouTube, agenți de publicitate și alți artiști. Un alt nou a apărut - 360 de grade.

Filmele de 360 ​​de grade pot fi vizualizate din browserul web de pe computer. Identic ca în cazul soluției YouTube, servim butonul stâng al mouse-ului sau touchpad-ului. Cu toate acestea, în cazul aplicației Facebook pe dispozitive mobile, trebuie să tragăm degetul de-a lungul afișajului tactil. Întregul este intuitiv și ceea ce este foarte important, funcționează fără probleme. Deși în cazul Touchpada, controlul camerei nu aparține celor mai convenabile.

Un film care arată o nouă caracteristică a apărut pe Facebook. El a fost pregătit de echipa care lucrează la o nouă ediție a Star Wars. Datorită faptului că nu suntem limitați la o singură lovitură și avem ocazia să ne uităm în jur, putem simți că am fost în centrul de acțiune.

360 de grade Filme sunt o noutate pe Facebook, dar interesul a exprimat deja astfel de companii ca Discovery, Gopro sau Lebron James & neîntrerupt. Desigur, această caracteristică va fi, de asemenea, interesată de agenții de publicitate, publicitatea interactivă este în cele din urmă considerabil mai atractivă și poate atrage la mai mult, ceea ce vă va permite să prezentați mai bine un anumit produs.

În prezent, videoclipuri de 360 ​​de grade sunt disponibile din browser-ul web, precum și o aplicație mobilă Facebook disponibilă pe Android. Utilizatorii cu dispozitivele iOS trebuie să aștepte puțin mai mult.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu