Principal » Internet » Facebook dorește să faciliteze utilizarea grupurilor, oferă grupuri Facebook

Facebook dorește să faciliteze utilizarea grupurilor, oferă grupuri Facebook

Internet : Facebook dorește să faciliteze utilizarea grupurilor, oferă grupuri Facebook

Așa cum a anunțat, Facebook și-a împărtășit ieri cererea nouă pentru iOS și Android. Grupurile Facebook trebuie să ne ajute să gestionăm grupurile și să facilităm accesul la conținutul postat acolo.

Deși grupurile sunt disponibile pe Facebook pentru o lungă perioadă de timp, atât în ​​versiunea web, cât și din nivelul aplicațiilor mobile mor în groapă de alte opțiuni și opțiuni de service. Este o păcat, deoarece sunt foarte des o sursă de informații interesante și discuții. Ajuta la promovare și, în același timp, facilitând utilizarea grupurilor Facebook.

[1/2

Ecranul principal al aplicației constă într-o listă de grupuri la care aparținem. Ordinea lor poate fi modificată în mod liber, astfel încât cele mai importante sunt pe partea de sus. În plus, pe pictograme există informații despre numărul de postări noi și necitite. Grupurile pot fi, de asemenea, pe ecranul principal (atât în ​​versiunea IOS, cât și în versiunea Android).

[1/2

Aplicația facilitează procesul de creare a unor noi grupuri și de a găsi altele, similare în mod tematic față de interesele noastre. În plus față de motorul de căutare clasic, există o filă cu grupuri recomandate. Acest lucru este mult mai convenabil decât în ​​aplicația standard Facebook, unde aceste opțiuni mor în solul altora. Grupuri în care drepturile de administrator au fost de asemenea facilitate. Numai posibilitatea de a verifica cine a citit deja postul a citit deja. Deoarece suntem în lipsă, aplicația nu funcționează cu meniul de partajare a sistemului. Aceasta înseamnă că nu vom trimite conținut din alte programe la grupurile Facebook

Principala plângere pe care o puteți paria grupurile Facebook este o oglindire a funcției pe care o are aplicația oficială a serviciului. În acest caz, totuși, obținem un instrument care chiar are deficiențe, dar facilitează în mod semnificativ și de urmărire a grupurilor. Versiunea iOS și Android pot fi descărcate din baza de date a programului nostru. Pentru moment, nimic nu este cunoscut despre editarea pe Windows Phone.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu