Principal » Internet » Facebook va pedepsi pentru posturi pentru a încuraja interacțiunea

Facebook va pedepsi pentru posturi pentru a încuraja interacțiunea

Internet : Facebook va pedepsi pentru posturi pentru a încuraja interacțiunea

Facebook a dominat piața de rețea socială, devenind singura platformă care oferă prieteni cu prietenii și companiile pentru o parte semnificativă a utilizatorilor săi. Prin urmare, Facebook poate introduce alte funcții și mecanisme, nu se tem de o senzație de evadare a utilizatorilor. De data aceasta, ținta a fost creată de postări care vă încurajează să faceți clic pe I Ajutare sau împărtășiți.

Site-ul lui Marek Zuckerbega a rostit lupta de intrări care sunt "momeală ", având să implice angajamentul utilizatorilor, care se va transforma într-o promovare gratuită a postului și a paginilor. Astfel de posturi au o cerere de a furniza, comentând, îi place sau reacția la reacția de a fi dovada alegerii unui produs dat, de ex. Faceți clic pe Super dacă preferați Samsung și Wow dacă sunteți un utilizator Xiaomi.

Conform unei noi politici, comună pentru stimulente, dacă doriți să câștige sau ca daca esti un bar, vei fi pedepsit de către proprietarul site-ului. Penalizarea va fi o reducere mai strictă a acoperirii posturilor și a site-ului în clasamentul Facebook. Efectul final pe care autorul a dorit să realizeze prin aruncarea „momeală “ pe Facebook, așa că va fi împotriva așteptat. Cele mai afectate părți vor face parte din această practică de promovare.

Facebook adaugă că mesajele selectate nu vor fi supuse unor noi reguli. Modificările nu vor îmbrățișa posturile care solicită ajutor sau colecție de bani pentru un scop nobil. Selectarea posturilor incompatibile va avea loc datorită algoritmilor de învățare a mașinilor - au fost create datorită analizei sutelor de mii de posturi.

Pe de o parte pe Facebook spune că vrea să facă un facebook un loc mai transparent în care el nu trebuie să fie spam în ipotezele. Pe de altă parte, Facebook dorește din nou să decidă ce posturi trebuie să apară pe site și dacă cineva ar dori să plătească posturi de angajare, el va primi o pedeapsă. Este posibil ca după închiderea gamei, singura metodă care va putea promova site-ul va rămâne în curând plătit Facebook pentru publicitate.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu