Principal » Internet » Copac fals de magazin, și în ea amuzant biciclete ieftine. Scammers Publicitate pe Facebook

Copac fals de magazin, și în ea amuzant biciclete ieftine. Scammers Publicitate pe Facebook

Internet : Copac fals de magazin, și în ea amuzant biciclete ieftine. Scammers Publicitate pe Facebook

Iată un alt exemplu de fraudă organizată anunțată pe Facebook. De data aceasta, escrocii se impersonează sub binecunoscutul bicicletă de bicicletă. Scopul operațiunii lor este de a exorta informații detaliate privind cardurile de plată.

Trek este una dintre cele mai importante branduri de biciclete. El a auzit despre ei, care, deși cel puțin un grad mic, este interesat de bicicleta sau plimbare munte. Bicicletele acestei mărci pot costa câteva, o duzină sau câteva zeci de mii de zloți. Nu ciudat, astfel încât cineva ar putea fi tentat să cumpere modele din vânzări pentru o sumă mult mai mică.

Din această ipoteză, cybercriminals a ieșit, care a pus pe Facebook „magazin trek “. Profilurile oficiale ale trek pot fi găsite sub numele de "bicicletă trek". Apoi evazioniștii a cumparat o intrare de publicitate, în conformitate cu Trek on-line magazin și vinde online biciclete pentru doar 20 la suta. prețurile. Ei vă invită să faceți clic pe link-ul.

Acest utilizator Facebook este transferat pe un site web extern, asemănător unui magazin de biciclete Trek. Designul ei a fost aproape complet furat de pe site-ul oficial al acestui brand. Pe de altă parte, Trek nu vinde biciclete direct pe site-ul său web, dar se referă numai la acei clienți dispuși la dealerii locali. Dacă cineva știe industria de biciclete, frauda nu reușește imediat.

Biciclete "vândute " într-un magazin fals traka (firbikes) trebuie să costă aproximativ 60 de dolari sau aproximativ 220 pln. De fapt, astfel de echipamente costă o mie câteva, mai degrabă. Odată ce alegem o bicicletă, trebuie să înregistrăm un cont. Aici evazioniștilor nu au încercat foarte mult, iar datele introduse de către victimă poate fi absolut întâmplătoare, la fel ca și formatul lor. O altă etapă după "Asumarea conturilor" este plata.

Interesant, evazioniștii vă amintesc brusc să adăugați un preț de transport, cu toate că pe Facebook a promis un transport gratuit. Atunci trebuie să plătim. Singura formă acceptată de magazin este de a furniza date complete de card de plată. Chiar dacă cineva sa dat la bună intenții ale criminalilor, o lampă roșie ar trebui să se aprindă aici. pune magazin online pe o metodă de plată, care este de a transmite date de card, este o încercare publică să trișeze. Ar trebui să avem întotdeauna mai multe alternative de a alege, și, de asemenea, să evităm transferarea acestui tip de magazine necunoscute.

Frauda în Facebook posturi sponsorizate - această procedură continuă

Deși o formă de fraudă a modului în care este foarte puțin fiabilă, îngrijorează faptul că încă o dată ne ocupăm de un post publicat pe Facebook. Portalul Marek Zuckerberg ia mulți bani pentru acest tip de intrări. După cum puteți vedea, moderatorii site-urilor web nu se ocupă de verificarea lor sau cel puțin înainte de publicarea intrării. Aceasta este o procedură periculoasă, mai ales dacă fraudatorii impersonează mărcile cunoscute de branduri. Ca și în cazul fraudei "pentru decathlona".

Programe

Actualizări actualizări. Știri. Vezi mai multe> InternetsectFor

Recomandat
Lasă Un Comentariu