Principal » Gaming » F1 2017 - Obținerea din ce în ce mai interesantă ...

F1 2017 - Obținerea din ce în ce mai interesantă ...

Gaming  : F1 2017 - Obținerea din ce în ce mai interesantă ...

Împotriva progresului recent al lui Robert Kubica, care este pe cale să se întoarcă la Formula 1 după mulți ani de pauză, pe rafturile magazinului tocmai au lovit cea mai recentă versiune de jocuri despre Regina Motor Sports - F1 2017. Aceste două evenimente au cu siguranță o mulțime de comun și vor ajuta cu siguranță jocul în promovarea corectă. Dar merită să ajungem la cea mai recentă rasă de curse deloc?

Ultimele ediții ale jocului Formula 1 nu s-au bucurat de mare în țara noastră. Acesta este probabil cazul accidentului lui Robert Kubica, care a trebuit să atârne cariera șoferului F1 și să se concentreze asupra mitingurilor auto. Recent, cu toate acestea, compatriotul nostru a apărut pe teste în echipa Renault și a sfătuit minunat. Va reveni în spatele volanului mașinii pentru totdeauna? Să sperăm. Un lucru este sigur - imaginația fanilor lucrează ferm, în timp ce iubitorii de jocuri de curse pe caracterul de simulare Duste tampoane și roți de direcție. Oportunitatea este că F1 2017 are astăzi premiera.

Cea mai mare diferență în comparație cu edițiile anterioare ale jocului este de a îmbunătăți și extinde scheletul de joc. Modificările se referă, printre altele, fizica conducerii, inteligența artificială și extinderea modului de carieră. Apropo, dezvoltatorii au adăugat, de asemenea, mai multe produse noi, cum ar fi douăsprezece mașini clasice care pot încerca pe piesele contemporane. Primele recenzii privind rețeaua sunt promițătoare, iar în ochi, o opinie comună este aruncată în primul rând - întregul este delicios.

Deși iubitorii de Formula 1 nu au prea multă alegere, dar, din fericire, creatorii de la codemastre nu au mers la ușor și ne oferă un joc minunat care să satisfacă chiar și jucătorii pretențioși concentrați asupra senzațiilor simulative.

Recomandat
Lasă Un Comentariu