Principal » Gaming » F1 2017 - Maestru Hegemony ...

F1 2017 - Maestru Hegemony ...

Gaming  : F1 2017 - Maestru Hegemony ...

Se pare că nu este dificil de a fi un campion atunci când există o lipsă de concurență. Ca și în cursa, când cineva are o mașină fantastică, iar concurenții trebuie să se obosească în mașinile sărace. În total, nu trebuie să se aplice pentru a câștiga. Dar

..

Ce ar fi pentru victorie? Zero Satisfaction. Zero distracție și zero. Această abordare are creatorii jocului F1 2017.

Deși seria F1 nu are un concurent complet sau echivalent cu concurența, dar are încă un nivel foarte ridicat de ani de zile. Pe de o parte, există un respect imens pentru jucător - versiunile următoare nu sunt doar o ridicare și încercare de a lua cupoanele de succes - dar și un semnal clar pentru concurenții care redimensionează mai mult sau mai puțin ca acesta: "Nici măcar nu încercați Pentru a face un joc similar, pentru că ar trebui să vă spălați tripele pentru a ne potrivi."

Și trebuie să recunosc că, de fapt, concursul ar trebui să renunțe la tot, și așa că nu știu dacă ar trebui să creeze un astfel de joc minunat despre Formula 1. Pentru că a spune adevărul, jocul este complet - de la o mare grafic, fizica fenomenal, după jucabilitatea curat și structura de joc. Desigur, pilonul al jocului este o carieră, care se bazează nu numai pe cel mai rapid de conducere și câștigătoare de curse, dar, de asemenea, pentru a gestiona mai multe aspecte.

Sarcina noastră este în primul rând dezvoltarea mașinii. Trebuie să avem grijă de performanța sa în timp ce deținând reglementările care reglementează formula 1 pentru a evita sancțiunile. Prin urmare, dezvoltatorii au reproiectat un sistem de cercetare și dezvoltare, împărtășind mult mai multe opțiuni. Acest lucru va extinde cu siguranță timpul de joc, deoarece între rase trebuie să testam noi soluții, să combinăm cu setările etc.

În plus, a fost îmbunătățit și un strat grafic, un nou mod de joc - Campionatul. Au fost luate și condițiile meteorologice îmbunătățite. Acum aura este mult mai puțin previzibilă, ceea ce face ca cursele să devină mai interesante și dinamice.

F1 2017, în ciuda ediției excelente a anului trecut, este chiar mai bună. Dacă cineva nu a încercat niciodată acest joc înainte, și este interesat de Formula 1, el ar trebui să ajungă cu siguranță pentru cea mai recentă tranșă. Cu toate acestea, dacă cineva are deja o ediție anterioară

..

De asemenea, ar trebui să achiziționeze cea mai recentă versiune. Pentru că merită cu adevărat!

Recomandat
Lasă Un Comentariu