Principal » Gaming » F1 2016 - seria nemuritoare?

F1 2016 - seria nemuritoare?

Gaming  : F1 2016 - seria nemuritoare?

Fiecare, chiar și un jucător de duminică cunoaște perfect seria de jocuri care au apărut în mod regulat în fiecare an de mulți ani. FIFA, NBA, PRO Evolution Soccer - Acestea sunt doar câteva exemple și cele mai populare exemple ale așa-numitei. sezoane. Se pare că seria F1 sa alăturat acestui grup onorabil, care din acest an are cea mai recentă ediție din 2016. Să o cunoaștem puțin mai aproape.

F1 2016 este cea de-a opta ediție a unei serii licențiate de jocuri de curse. Desigur, cel mai important element este Kora, în care putem sta la volanul unei mașini rapide și să ia parte la Formula 1 competiție. Pentru producție, ca și în anii precedenți, studioul CodeMesters este responsabil pentru seria Dirt, inclusiv cel mai recent și uimitor de raliu murdar, șofer de curse, Colin McRae Rally etc. După cum puteți vedea, experiența este, așa că ne putem aștepta la un titlu cu adevărat rafinat.

Unii pot avea impresia că de la an la an este foarte asemănător și este dificil să se vadă diferențele revoluționare. O mulțime de adevăr, dar creatorii încearcă să-și îmbunătățească activitatea prin introducerea unor soluții interesante și ce evidente, cele mai recente reglementări și mașina în conformitate cu specificațiile din acest an. Jocul folosește același motor grafic ca și predecesorul, introducând noi moduri de joc și modificări minore ale modelului distractiv. Bineînțeles, nu au fost cele mai recente piese, inclusiv acest lucru fondat pe străzile din Azerbaidjan Baku. 

Desigur, cel mai important element este modul de carieră. Începem jocul de la crearea alterului Ego și apoi alegerea echipei corespunzătoare. Este demn de remarcat faptul că, cu atât mai bine echipa, cu atât sunt mai mari cerințele care sunt greu de realizat la începutul carierei tale. Pentru victorii și înregistrări pe rute, primim puncte pe care le cheltuim cu privire la achiziționarea de îmbunătățiri suplimentare ale diferitelor componente ale mașinii. O locație specială a fost, de asemenea, introdusă în joc, efectuând o huba. Vom vorbi cu ea cu membrii cheie ai echipei, cum ar fi inginerii sau mecanicii, și vom comenta, de exemplu,. Proiecte tehnice noi. 

Cine este acest joc? În primul rând pentru entuziaștii de gen care apreciază specificul de curse F1. Novicii se simt, de asemenea, bine, dar dacă cineva este în căutarea pentru o plimbare ascuțită într-un stil arcade, el poate simți unele nemulțumit și restricții. Cu toate acestea, merită să aruncați o privire la acest joc un pic mai aproape. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu