Principal » Software » F1 2015 Într-o versiune PC - o mare dezamăgire?

F1 2015 Într-o versiune PC - o mare dezamăgire?

Software  : F1 2015 Într-o versiune PC - o mare dezamăgire?

Popularitatea Reginei Motor Sports - Formula 1 - În ciuda unor probleme considerabile și schimbări drastice, nu se diminuează. Ediția anuală a jocului a oferit ultimele platforme pot fi dovada. În acest an, cea mai recentă versiune a jocului de la Codemasters, de asemenea, a apărut, dar

..

Este totuși același lucru cu care era folosit?

Se spune că Formula 1 de astăzi nu este aceeași. Da, popularitatea este imensă, dar restricțiile anuale din regulamente fac din regina Mare a Sporturilor Motor, disciplina de top se transformă într-o văduvă în vârstă, care va părăsi copiii distrativi. Sună un pic ironic, dar multe din acest adevăr. Unele echipe se gândească la schimbarea disciplina la curse pe distanțe lungi în seria WEC, șoferii încep să încearcă să forțeze roata altora, de multe ori mai repede mașini, sponsori, de asemenea, arată mai puțin și mai puțin interes. Ei bine, dar ce are de-a face cu un joc pe calculator?

Din păcate, o mulțime. Se pare că criza într-o adevărată formulă 1 se traduce în calitatea omologului virtual. În timp ce versiunile de pe PS4 și Xbox se pot bucura, o astfel de varietate pe PC-uri colectează ratinguri destul de mizerabile. Să începem cu avantajele.

Desigur, jocul se bazează pe o licență F1 FLU, datorită căreia putem sta în urma controalelor omologilor virtuali ai mașinilor reale, plimbați toate rutele din sezonul 2015 și încorporați în drivere bine-cunoscute. În plus, creatorii au oferit jucătorilor posibilitatea de a juca campionatul din sezonul curent. Cea mai importantă schimbare în raport cu părțile anterioare ale seriei este de a utiliza o versiune complet nouă a tehnologiei Ego, concepute pentru PC-uri și PlayStation 4 și Xbox One console. 

Ei bine, un nou motor, în plus față de un corp grafic mult mai bun (m.în. Modele postate de autoturisme, texturi noi și efecte), de asemenea, vă permite să generați o fizică mai realistă. O mulțime de factori sunt influențați de o mulțime de factori - de la vremea predominantă pe pistă, prin nivelul combustibilului din Baku, la poluarea traseului prin rămășițele anvelopelor etc. Comparativ cu cele anterioare, de succes, cu toate acestea, să observăm o serie de serii și dacă sunteți mai bine. Dar vorbim despre aspecte vizuale și tehnice. Să mergem la partea mai rea a celei mai recente F1 2015. 

Cu excepția cazului în climatul de curse, corp de iluminat și shell-ul nu lasă mult de dorit și va apela cu siguranță la iubitorii acestui sport, astfel încât un element, și în special lipsa lui poate șicana. Ce se întâmplă? O Nici un mod de carieră! Da, în ultima versiune a jocului, nu vom putea crea propriul nostru driver pentru a urca nivelurile de carieră. La dispoziția noastră, întregul mod de sezon, un singur mare premiu etc. Dar cel mai important element pur și simplu nu are. Din păcate, prin acest „din cauza “ avem impresia că ceva lipsește că acest joc este incompletă, fără precedent.

Este păcat că atât de mare potențial a fost irosit. Jocul are o mulțime de deficiențe, iar dacă în termeni vizuali nu dezamăgesc, atât de lipsuri (de ex. Nici o mașină de securitate

..

) Ei pot ridica în mod eficient distracția din joc. Fanii de curse vor fi dezamăgiți, dar oamenii care din timp doresc să urmărească și nu au nevoie de acest respect realismul, ar trebui să fie satisfăcuți. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu