Principal » Internet » F.Lux se amintește de modul de afișare a nopții în Apple 'A

F.Lux se amintește de modul de afișare a nopții în Apple 'A

Internet : F.Lux se amintește de modul de afișare a nopții în Apple  'A

Cel mai faimos noutate în noua versiune a sistemului de IOS 9.3 a fost un mod fără îndoială de noapte. Curând, iPhone 'și iPad-urile vor putea utiliza posibilitatea de a îngusta spectrul de afișare al afișajului în detrimentul albastru, care nu numai că va spori lizibilitatea după întuneric, dar limitează, de asemenea, nocul ecranelor pentru sănătate. Desigur, noutatea a fost rapidă asociată cu un program popular f.Lux, mai ales că creatorii săi aveau deja o poveste comună de la Apple. Și aceasta a venit la un alt episod.

Pe site-ul oficial F.Luksa a fost publicată pe o comunicare în care creatorii programului se referă direct la noile produse introduse de Apple la dispozitivele lor mobile. Acordarea atenției în primul rând la secundia sa. Astfel, este dificil să se determine că acestea dispar în special cu concluziile veridice, acestea prezintă ei înșiși, chiar mai interesant atunci când luăm în considerare faptul că F.Lux Dezvoltarea unei echipe inițial de la două persoane. Cu toate acestea, pentru majoritatea utilizatorilor, prima asociație cu software-ul care adaptează intervalul de lumină până la momentul zilei va fi.lux.

Angajamentul Apple față de soluționarea acestei situații (nuanță de lumină albastră -. roșu.) Problema este un angajament important și un prim pas important. Suntem mândri că suntem inovatorii originali în acest domeniu.

O astfel de poziție a poziției nu oferă doar despre dorința de a marca rangul și realizările sale, acesta este, de asemenea, o referire directă la încăierare dintre creatorii F.Luks și Apple, care au avut loc la sfârșitul anului trecut. F.LUX nu a îndeplinit reglementările dezvoltatorilor de aplicații solicitante disponibile în App Store și nu sunt disponibile. Prin urmare, F.Lux a prezentat un ghid care să informeze modul de instalare f.Metoda Luxster Sideloading pe iPhone 'ACH și iPad. Desigur, a fost întâlnit cu opoziția Apple, care a făcut referire la solicitarea de a exclude site-ul dvs. Această problemă mută, de asemenea, ultimul mesaj al artiștilor f.LUX: Astăzi îl numim pe Apple pentru a ne permite premiera f.LUX pe iOS, oferă acces la funcțiile anunțate în această săptămână și sprijin în atingerea studiului nostru de somn și cronobiologie.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu