Principal » Internet » Excel - tabele pivot

Excel - tabele pivot

Internet : Excel - tabele pivot

Pentru majoritatea oamenilor care nu au avut contact cu foaia de calcul Excel, serviciul său poate părea dificil sau complet abstract. Din fericire, putem găsi numeroase instrucțiuni și sfaturi în rețea. Unul dintre ele este ghidul nostru scurt pe mesele pivot. Să verificăm cum să le creăm.


În primul pas, după începerea foametei excela, pe card Introducere Faceți clic pe buton Masa reglabilă. Într-o fereastră nouă Crearea unei mese de pivot Marcați opțiunea Selectați tabelul sau intervalul, Și apoi verificăm gama de celule din câmp Tabel / Gama.
   

În etapa următoare, trebuie efectuată una dintre operațiuni. Dacă doriți să puneți un raport sub forma unei mese de pivot într-o foaie nouă, astfel încât să pornească într-o celulă A1, faceți clic pe element O nouă foaie. Cu toate acestea, dacă doriți să puneți un raport sub forma unei mese de pivot într-o locație specifică într-o foaie existentă, selectați opțiunea Fișa existentă, Și în următorul pas în câmpul de locație, specificați prima celulă a intervalului de celule.
Pentru a confirma toate opțiunile, faceți clic pe buton BINE. Dacă toți pașii au fost făcuți corect, excela Ar trebui să adăugați un raport gol sub forma unei mese de pivot într-o locație specifică și să afișați lista listei de listă a tabelului Pivot, care la rândul său vă permite să adăugați câmpuri, să creați un aspect, ajustând raportul ETC.

Recomandat
Lasă Un Comentariu