Principal » tehnologii » Excel pe Android

Excel pe Android

tehnologii  : Excel pe Android

Android smartphone-uri și tablete nu sunt doar dispozitive de apel, schițând pe rețea și jocuri de joc. Pentru unii, există și instrumente de birou care, în timp, au înlocuit cu succes computerele, palmtopurile sau navigarea GPS. Din păcate, pentru a putea folosi pe deplin posibilitățile acestor smartphone-uri, trebuie să descărcați software-ul potrivit. Pentru vizualizarea și editarea documentelor, iar în special, foile de calcul XLS vor fi necesare pentru un pachet de birouri. Mai jos veți găsi trei, în conformitate cu cele mai bune sugestii gratuite.

Oficiul Kingsoft

Prima propunere este numărul întregului pachet de birouri numit Oficiul Kingsoft. Fratele său mai mare a fost publicat pentru PC-uri de mai mulți ani și se bucură de o recunoaștere sporită. În plus față de formatul XLS, bine-cunoscut din Excel, avem, de asemenea, posibilitățile de deschidere și editare a fișierelor DOC, DOCX, TXT, XLSX, PPT, PPTX și PDF. Cele mai importante funcționalități ale programului includ:

- Meniu intuitiv, ușor de utilizat special conceput pentru ecrane touch,

- Abilitatea de a crea și de a edita tabele,

- Adăugarea și editarea grafică,

- Abilitatea de a se integra cu clienții populari de e-mail,

- Suport macro,

- Copiere rapidă și elemente de lipire.

Kingsoft Office are, de asemenea, un manager de fișiere încorporat, care va găsi cu ușurință un telefon inteligent într-un mod ușor. XLS și XLSX Fotunele de calcul arată exact ca pe ecran computere mai mari. Programul vă permite să facă diferite tipuri de calcule, grafice sau declarații și prezentarea lor la întâlnirile direct de la nivelul dispozitivului.

Microsoft Office Mobile

Microsoft Office Mobile sau Gen Classic. Acesta este produsul oficial de la Microsoft, care de ceva timp este disponibil gratuit pentru dispozitivele mobile Android. În ciuda faptului că, teoretic, ar trebui să fie rapid în acțiune și simplu de utilizat sunt unele funcționalități necesită suplimentare de captare în comparație cu produsele concurente. Cu toate acestea, Office Mobile funcționează bine ca un program de vizualizare și pur și simplu editați fișierele XLS și XLSX. Avem aici abilitatea de a crea și de a edita mese, făcând calcule simple, utilizați macrocomenzile, adăugarea și crearea de diagrame. Documentul în sine arată aproape identic ca pe ecranul computerelor. Similar cu aplicația descrisă anterior. Sistemul de control este destul de intuitiv și nu necesită ore îndelungate.

Prima Office de Olive

În cele din urmă, aplicația Prima Office de Olive. De asemenea, gratuit și capabil să se laude de funcționalități similare, care descriu predecesorii. A existat o foaie de service completă a foilor de calcul stocate în format XLS și XLSX. Deci, amândoi putem afișa un smartphone pe ecran, precum și sub rezerva unei ediții simple. Funcțiile de bază includ:

- Crearea și editarea tabelelor și diagramelor,

- Copierea și lipirea elementelor diagramei, precum și tabelele întregi,

- Abilitatea de a adăuga grafică,

- Funcții matematice de bază,

- Suport macro.

Este demn de remarcat faptul că premiumul de la Olive Office funcționează cel mai bine pe tablete ușor mai mari, deoarece meniul său a fost pregătit special pentru ecrane HD.

Recomandat
Lasă Un Comentariu