Principal » Internet » Everdo1.0.5

Everdo1.0.5

Internet : Everdo1.0.5

Everdo este o aplicație modernă care îndeplinește funcțiile unui organizator personal care este îndreptat către oameni care își gestionează timpul în conformitate cu metoda GTD (a face lucrurile).

Programul va utiliza cu succes organizarea taxelor zilnice și a sarcinilor de implementare, precum și de a lucra la proiecte din cadrul companiei etc. Everdo vă permite să creați noi proiecte, sarcini în ele, precum și spații pe note. Pentru fiecare poziție todo este posibilă adăugarea de diferite tipuri de informații despre aceasta - de exemplu. Când trebuie făcută sarcina, care necesită timp și efort și etichete și contexte asociate cu aceasta. Acesta din urmă facilitează filtrarea și căutarea informațiilor în cadrul aplicației.

În ciuda numeroaselor avantaje fără îndoială ale Everdo, ca o interfață grafică rafinată, un set de funcții interesante ale programului nu este liber de defecte. Ca unul dintre puținele, ar trebui menționată lipsa unei versiuni lingvistice poloneze, care în combinație cu funcționalitatea destul de bogată poate descuraja utilizatorii novici.

Aplicația a fost creată pe baza tehnologiei electronice și este disponibilă pentru platforma Windows, Linux și Mac OS.

Recomandat
Lasă Un Comentariu