Principal » Internet » Eventim

Eventim

Internet : Eventim

Eventim este o aplicație concepută pentru a cumpăra bilete pentru concerte, spectacole, spectacole și diverse tipuri de evenimente, distribuite de Eventim.

În aplicația puteți găsi evenimente în zona imediată, adaptate la interesele noastre. Dacă există o bibliotecă de muzică la telefon, pe baza contractanților conținute în acesta, vor fi afișate informații despre concertele planificate. De asemenea, puteți da accesul la Eventim la Facebook pentru a notifica despre viitoarele concerte.

După selectarea unui eveniment, puteți cumpăra un bilet pentru nu direct în aplicație. Trebuie să creați un cont ce puteți face în mod clasic sau prin Facebook. Este important faptul că, în cazul sălii de concerte împărțite în sectoare, puteți alege un loc din schema auditoriului. Alegeți metoda de livrare (mail, curier, imprimare independentă a biletului digital), alcătuiți detaliile dvs. de contact și alegeți metoda de plată (transfer, card, DotPay, MasterPass).

Evenimentele pot fi împărtășite, judecate și comentarii. De asemenea, puteți adăuga fotografiile dvs. la galeria de evenimente.

În aplicația vă puteți gestiona, de asemenea, contul, primiți notificări despre viitoarele concerte și vizualizați istoricul achizițiilor dvs.

Recomandat
Lasă Un Comentariu