Principal » Internet » Eveniment în Pokemon Go - Mai mult Stardust, Ouă speciale, New Incubator

Eveniment în Pokemon Go - Mai mult Stardust, Ouă speciale, New Incubator

Internet : Eveniment în Pokemon Go - Mai mult Stardust, Ouă speciale, New Incubator

Împreună cu sosirea calendarului toamna, Niantic a decis să facă toți antrenorii de Pokemon acest timp mai rece pentru toți antrenorii, introducând un nou eveniment pentru Pokemon Go. De ieri seara până la 2 octombrie (până la 22:00), oricine nu a pierdut entuziana să joace până acum, el ar trebui să conducă o aplicație rapidă pe telefonul smartphone și a devenit interesat de ultimul eveniment. Veți putea obține câteva bonusuri utile, un incubator special și posibilitatea de a achiziționa pachete unice (casete) care conțin, inter alia, doar un nou incubator.

Prima dintre aceste bonusuri este de a dubla suma primită Stardustu pentru prinderea Pokémon și ouălor pentru incubație - care ar trebui să vă rugăm toți antrenorii, pentru că în cazul în care nu a fost, datorită Stardustowi, putem crește CP (luptă de putere) monștri noastre de buzunar. Deci, profitați de această ocazie, prindeți, de mers pe jos și făcând un alt kilometru pentru a trasa cât mai multe ouă posibil, deoarece o astfel de oportunitate nu se poate repeta.

Un alt beneficiu al evenimentului în curs de desfășurare este posibilitatea de a câștiga ouă speciale de bicilo din discuții, datorită cărora avem șansa de a câștiga Pokemons până în prezent de la aceste zeciuri. Acestea sunt NP. Marep, Chansey, Larvitar etc. Este de remarcat faptul că ouăle pe care le-am avut în rucsac înainte de a începe evenimentul nu sunt acoperite de acest bonus, deși în ciuda vremii urâte, se mobilizează pentru o plimbare și grabă cu incubație pentru a obține posibilitatea de a câștiga ouă de eveniment.

După cum am menționat mai devreme, NIGARIC a introdus un nou obiect jocului. Este super incubatorul de scurtare a distanței necesare pentru a trasa ouăle astfel încât trebuie să facem distanța curentă de 0,667 (de exemplu, un ou pentru a trage la doi kilometri, va trebui să mergem la aproximativ 1,4 km). Deocamdată, nu avem posibilitatea de ao cumpăra în magazin separat, dar numai prin cutii care conțin:

Cutie specială - Super Incubator X3, Lure Module X5 (480 Pokecoins) Cutie excelentă - Super Incubator X5, Lure Modul X10, Ouă Lucky X4 (980 Pokecoins) Ultra Box - Super Incubator X8, Lure Modul X15, Ouă norocoasă X8 (1480 Pokecoins)

Evenimentul vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a obține o experiență suplimentară oamenilor doar începând cu aventura lor cu Pokemon Go, crescând numărul de puncte câștigate de trei ori pentru fiecare intrare nouă la PokedExu.

De asemenea, ar trebui să se reamintească faptul că mitingurile pentru legendarul fiarei de ETENTEI 'A se va termina pe 30 septembrie și o va înlocui o altă legendă pe care Suicune este, deci dacă încă nu aveți EEEI "și în colecția dvs., tu trebuie să se grăbească.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu