Principal » Internet » Eve by Glow - Perioada de tracker

Eve by Glow - Perioada de tracker

Internet : Eve by Glow - Perioada de tracker

Eva este o aplicație pentru femeile tinere, ajutând la urmărirea și controlul vieții sănătății și sexului, profesional și umor în același timp. Eva ajută la înțelegerea unor astfel de probleme ca și calitatea actului sexual, contracepția, controlul nașterii, ovulația, simptomele diferitelor faze ale ciclului menstrual și multe alte probleme care sunt adesea femei care nu predau.

Eva vă permite să efectuați un jurnal detaliat al activității sexuale, să evaluați calitatea actului sexual, bunăstarea și San emoțional. Pe baza acestor date, puteți afla mai multe despre fertilitate și cunoașteți-vă corpul mai bine pentru a obține o mai mare satisfacție față de sex, îmblânziți ciclul și pregătiți-vă pentru orice maternă. Pe baza datelor colectate, mecanismele care stau în picioare pentru EVE găsesc modele unice în ciclul fiecărei femei și le asociază cu factori externi, cum ar fi călătoriile sau stresul.

Toate acestea au fost îmbrăcate într-o haină grafică distractivă și completat cu acces la comunități, curiozități, chestionare și multe elemente de divertisment. În plus, aplicația zilnică oferă informații despre starea actuală a sănătății și a punctului în timpul ciclului.

Conectați-vă la Eva este același cont în ceea ce privește alte aplicații ale producătorului, astfel încât să le puteți folosi pentru a schimba, în funcție de situație. Apple Watch este, de asemenea, disponibil.

Recomandat
Lasă Un Comentariu