Principal » Windows » Ebuzul de blocare a labirintului4.1

Ebuzul de blocare a labirintului4.1

Windows  : Ebuzul de blocare a labirintului4.1

Blocarea labirintului Maze este un instrument mic și foarte ușor de utilizat, care permite blocarea accesului la computer în timpul absenței noastre. Funcționează pe o bază similară ca un mecanism de deblocare a ecranului în smartphone-uri și tablete cu Android, permițând accesul la un computer numai după ce a tras o formă predefinită.

Programul este o soluție ideală pentru persoanele care își părăsesc adesea slujba în timpul lucrărilor lor zilnice cu un computer și nu doresc neapărat pe cineva să se ocupe de documentele lor private, fotografiile etc. în timpul absenței lor. Cu ajutorul de blocare a labirintului labirint, putem asigura în mod convenabil accesul la computer împotriva persoanelor neautorizate, iar încercarea eșuată "Login " va bloca capacitatea de a re-încerca timp de 60 de secunde și semnalul de alarmă va fi pornit.

Procesul de blocare în sine poate fi limitat la clicul pictogramei sculei din tava de sistem. Acest proces poate fi inițial inițial prin intermediul unei comenzi rapide de la tastatură sau complet în timpul lipsei activității utilizatorilor. Deblocarea accesului la sistem este posibilă numai după "desenul " folosind punctele afișate pe forma anterioară afișată pe ecran. Opțional, fiecare dintre ele poate fi marcat de literă, apoi introduceți secvența lor în câmpul corespunzător corespunzător formei menționate.

Recomandat
Lasă Un Comentariu